Moje sladké tajemství

Skrývá snad známá herečka divokou minulost?

Moje sladké tajemství

Bouřlivé období měla okolo šestnácti a uklidnila se, až když potkala Roberta Kodyma.

Herečka Linda Rybová (45), známá ze seriálu Ulice, patrně lítá z extrému do extrému. Zatímco dnes pečuje o manžela a tři děti, o některých věcech ze svého mládí se patrně raději nebaví.

Vypadá to, že Linda Rybová (45) leccos skrývá. Nedávno se dokonce svěřila, že některé detaily ze svého soukromí patrně nevypráví ani svým dětem. Možná se dokonce bála, aby si z ní pak nevzali příklad.

Vyhrála na celé čáře

Křehká blondýnka Linda Rybová dokonale klame tělem. Během krátké doby si pořídila početnou rodinu, velice dbá na to, aby její tři děti jedly zdravě a snaží se je držet stranou od mediálního zájmu.

Díky její nevinné vyzáži veřejnost už dávno skousla fakt, že herečka se kdysi zapletla s ženatým kolegou Davidem Prachařem (62), a dokonce docílila toho, že

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden