Moje šťastná hvězda

Skrývá svou pravou tvář

Milá a usměvavá. Tak všichni znají DANU MORÁVKOVOU (49), alespoň před kamerami. Skutečnost je ale údajně jiná. Svým chováním prý děsí i členy štábu!


Už dlouhá léta patří hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 Dana Morávková (49) mezi nejoblíbenější české herečky. Kdyby ovšem diváci tušili, jaká dokáže Morávková ve skutečnost být, možná by se divili a už by ji tolik rádi neměli. Herečka má podle všeho dvě tváře, tu druhou, odvrácenou ale dokázala dlouhá léta úspěšně skrývat.


Jan Čenský prý kvůli Daně musel hasit nejednu nepříjemnost.

Kolega ji musí mírnit

Bezchybnou fasádu jí přednedávnem ale narušil někdo, od koho by takovou zradu nejspíš ani ve snu nečekala. Tím, kdo poodhalil roušku jejího tajemství, je její dlouholetý kolega, herecJan Čenský (60), se kterým účinkuje nejen v Ordinaci, ale často spolu i moderují a Dana se netají tím, že mezi nimi panuje zvláštní druh chemie.

V nedávném rozhovoru se ale Čenský rozpovídal o tom, jaké je to ve skutečnosti s Danou spolupracovat a že vyjít s ní je někdy opravdu těžké. Veřejnost tak šokoval prohlášením, že Morávková umí být pěkně od rány a že se jí prý kolegové na place občas bojí.

„Kolikrát za mnou přišli a prosili mě, abych Daně něco vysvětlil. Chtěli, ať dělá něco jinak, ale sami se jí to báli říct,“ pustil si Čenský pusu na špacír.

„Ona je někdy taková ostrá. Radši jí to poslali po mně, protože na mě slyší,“ dodal k tomu. Těžo si představit, že by Morávkou takové odhalení potěšilo, a tak je možné že dlouholeté kolegy čeká pěkně nepříjemný rozhovor.

Cepuje i manžela?

Podobně se zřejmě herečka chová i doma. Morávková se už několikrát svěřila, že před ní její manžel, hudební skladatel Petr Malásek (57), raději prchá do své pracovny.

Kdo je tedy u nich doma generál, o tom už zjevně není pochyb. I andělská tvář v sobě může skrývat něco ďábelského. Teď je jen otázka, zda takové odhalení Morávkové do budoucna nepoškodí kariéru.

S takovou pověstí se nejpíš produkce nebudou prát o to, zaměstnat tak problémovou herečku. A také by mohla přijít o početnou skupinu fanoušků, kteří si ji za všechna léta její kariéry postupně zamilovali.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden