Moje sladké tajemství

Skrývají blížící se rozvod?

Hana Zagorová (72) se společně se svým manželem Štefanem Margitou (62) snaží před veřejností dělat, jakoby se mezi nimi nic nedělo, protože pravděpodobně nechtějí vyděsit své fanoušky. A samozřejmě také chtějí zabránit tomu, aby se jejich soukromí nepropíralo nahlas.

Jenže nelze si nevšimnout, že je v poslední době sužuje až příliš problémů, které v jejich domácnosti nedělají vůbec dobrotu. Hádky mají mít dokonce už denně na talíři a především Štefanovi má už údajně docházet veškerá trpělivost! Roky totiž snášel zbytečné nátlaky ze strany své ženy, které už asi nemůže déle vystát.

Je až příliš náročná Není totiž žádným tajemstvím, že Zagorová si potrpí na skutečně luxusní život. Není pro ni problém utratit sta tisíce za oblečení, značkové kabelky, návštěvy vyhlášených restaurací nebo luxusní dovolené.

Z počátku si na to možná Štefan zvykl a říkal si, že až bude jeho žena přece jen o něco starší, trochu své „manýry“ uklidní. Jenže jak se zdá, vše je spíše naopak. Jakoby si Hanka řekla, že žije přece jen jednou a bude si tak život užívat plnými doušky.

Vypadá to ovšem, že Margita její zálibu v nepřiměřeném rozhazování až tolik nesdílí. I když je sice jeho žena také stále úspěšná zpěvačka, která jistě přispívá do rodinné kasičky, bezesporu to ale bude právě Štefan, který táhne většinu domácnosti.

Však je stále v nejlepších letech a jako operní zpěvák sklízí úspěchy po celém světe. Je to on, který musí vždy přijít s prosíkem? Je tak možné, že už v poslední době přece jen řekl své ženě, aby se začala trochu krotit a šetřit nějaké peníze na dobu, až nebudou moci a jeden pracovat, aby si poté mohli udržet svůj vysoký životní standard.

Jenže očividně Hanka o tom nechce ani slyšet, a proto prý u nich doma bývá často oheň na střeše. Když si však poté vše vyříkají, vypadá to, že zatím vždy Zagorová zavelela a pěvec se stáhl do ústraní a ještě jí přinesl nějaký drahý dáreček na omluvu.

Je tomu však teď konec? Se Štefanem si navíc pořídili dům ve španělské Malaze, kde už tráví pomalu více času než v Česku a rozhodně se tam hlavně zpěvačka vůbec nedrží zkrátka. „My jsme si letos v Malaze opravdu užívali.

Denně jsem plavala v bazénu, dopřávala si dobré jídlo, víno, procházky, prostě krása,“ pochvalovala si Hana. Chtěla by pláchnout do Španělska? Až se zdá, jakoby měla zaječí úmysly a spřádala plán, jak Štefana donutit k tomu, aby se do Španělska odstěhovali natrvalo.

Však on musí stejně cestovat kvůli práci po celém světě a už by bylo asi i jedno, zda letí z Prahy nebo z Malagy. Pokud ale zpěvačka na svého drahého tlačí až přes příliš, může toho mít už Štefan opravdu dost.

Přece jen je pořád v jednom kolem a chce mít jistě alespoň doma trochu klidu. Manželství jen na oko Nedávno se navíc rozšířily i spekulace o tom, že jejich manželství už je pouze na oko před veřejností.

Údajně by snad měli být už jen přáteli, kteří se navzájem podporují a tráví spolu volný čas, ale před médii stále tvrdí, že jsou zamilovaní. Každý je přece jen trochu z jiného těsta a Štefan ještě ke všemu o dekádu mladší než Hanka.

Tím pádem si jistě slibuje i to, že vydrží ještě dlouhé roky zpívat a bude nadále cestovat po světě. A i když Zagorová tvrdí, že je také stále workoholička a práce se jen tak nevzdá, je jasné, že jí síly dojdou o něco dříve než jejímu muži.

Jistě zatouží po odpočinku ve Španělsku a užívat si podzim života. Jenže Margita je na rozdíl od některých starších mužů šarmantní elegán, který si nepotřebuje nic dokazovat po boku mladší milenky, a tak se soustředí na svou práci a asi už ani neřeší, že to mezi nimi není takové, jako dřív.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden