Můj čas na kafíčko

Skutečná paní Columbová v utajení nezůstávala!

Můj čas na kafíčko

Vztah Petera Falka se ženou byl bouřlivý a dvakrát dokonce došlo k žádosti o rozvod!

Herec Peter Falk (†83), představitel poručíka Columba, měl svoji druhou ženu Sheru Danese (70) určitě hodně rád. Na jeho náhrobním kameni je napsáno: „Nejsem tu, jsem doma se Sherou.“

Dětství Petera Falka nezačala nejšťastněji. Když mu byly tři roky, zjistili mu rakovinu. Kvůli operaci nádoru mu museli chirurgicky odebrat pravé oko. Nahradili ho skleněným. Odtud ten jeho zvláštní a neopakovatelný pohled, nejvíce spojený s rolí poručíka Columba.

Dcera vyšetřuje doopravdy!

Po rodičích měl Peter slovanský původ, dokonce částečně i český. Ztráta oka mu nijak nezabránila ani ve sportovních aktivitách, ani k cestě za herectvím. A měl úspěch i u žen. Poprvé se oženil v roce 1960 se svojí bývalou spolužačkou z vysoké školy.

Jmenovala se Alice Mayo (†85) a byla návrhářkou kostýmů a klavíristkou. Peter tehdy ještě nebyl slavný; jako Columbo se před televizní kamerou objevil poprvé v jednom televizním filmu v roce 1968 a seriál samotný se rozběhl až o tři roky později.

S první ženou adoptovali dvě dcery. Pikantní je zaměstnání jedné z nich - možná tomu nebudete

Zbývá vám 70% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden