Moje šťastná hvězda

Skutečně ji manžel zkrotil?

Manželé jsou už deset let a zdá se, že jim to stále klape. Herečka Eva Decastelo (40) přiznala, že si ji její manžel René (46) dokázal omotat kolem prstu. Nicméně mu to prý dalo zabrat, protože to s ní rozhodně neměl jednoduché.

V minulosti totiž Eva fotila pro pánský časopis a celkově se nahotě ka. neohlíží dokonce za takže samou zvládne měsíce znovu Není Tvrdí spíš ji naopak vyhledávala. Byla nezávislá a také velmi divoká, nicméně Reného to prý přitahovalo a bral to jako výzvu, kterou si myslí, že úspěšně splnil.

Nicméně se zdá, že to není tak úplně pravda. Decastelo znovu nedávno nafotila pár žhavých snímků a na manželův názor se prý ani nezeptala.

Dokáže ho zmanipulovat?

Zdá se, že má v sobě ještě pořád kus dračice, která zkrátka touží po mužské pozornosti.Reného to celkem zaskočilo, ale prý to své ženě přece nemohl zakázat, i když jemu samotnému se to zdálo směšné. Decastelo navíc nedávno prozradila, jak je možné, že jí to s manželem i po deseti letech stále klape.

Údajně je to tím, že o sebe dbá, a hlavně proto, že se vedle ní manžel nenudí. Každou chvíli má totiž na hlavě jinou barvu vlasů. Aktuálně je blondýnka, ale v minulosti byla brunetka, a dokonce i zrzka. I díky tomu se prý její muž neohlíží za jinými ženami, protože doma má všechno v jednom. Eva prý dokonce dokáže za tři měsíce přibrat osm kilo, takže se z ní stane žena kypřejších tvarů. Tu samou váhu ale zvládne za tři měsíce shodit a je znovu štíhlá.

Není sama sebou

Tvrdí o sobě, že je jako chameleon. Nicméně podle jejích známých a kamarádek není Eva před svým manželem sama sebou. Neustále se musí fintit, zkoušet nové barvy na vlasy a nové střihy, a to všechno jen proto, aby manžela neomrzela.

Podle nich to vypadá, jako kdyby jí chybělo sebevědomí. Má prý totiž panickou hrůzu z toho, že by si její manžel našel milenku. Proto se snaží ze všech sil ho neomrzet. Ale na druhou stranu, jak dlouho ji to bude ještě bavit?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden