Můj čas na kafíčko

Skutečně má manžel milenku?

Sympatická herečka ze seriálu ZOO Pavla Tomicová (59) se v poslední době snaží zhubnout.

A důvody mají být zdravotního rázu. Nadbytečná kila totiž nejsou příliš dobrá pro její kolena, která jí už mnohokrát vypověděla službu a bolestí se vždy poměrně dlouho zbavovala.

Dokonce jednu dobu kvůli nim nemohla ani na své oblíbené procházky do přírody. Má tu být ale ještě jeden důvod, proč chce Tomicová shodit nadbytečná kila, a není jím nikdo jiný než její milovaný manžel Ondřej Malý (56).



Ondřej Malý (56).





Každý jsou úplně jiný

Ten je oproti Tomicové drobného vzrůstu a vedle sebe tak ti dva vypadají skutečně nesouměrně. „My jsme jako takoví trochu Homolkovi – velká žena a malý muž,“ přiznala herečka. Faktem ale je, že rozdíl v typologii jejich postav tu byl vždy.

Proč to tedy řeší až nyní? Možná to bude mít úzkou souvislost s informacemi, které se dostaly do naší redakce. Je to až neuvěřitelné, ale proslýchá se, že Tomicová není jedinou ženou v životě Malého.

Tajně ji podvádí?

Údajně se má stýkat ještě s jinou ženou. Když jsme se tuto informaci dozvěděli, samozřejmě jsme okamžitě začali pátrat, co je na spekulacích pravdy. Ačkoli jsme ale vynaložili velké úsílí a slavný pár jsme měli několik týdnů pod drobnohledem, nepodařilo se nám nic zvláštního vypátrat.

Buď tedy spekulace o tom, že má Malý milenku, byly „pouhým“ necitlivým drbem, nebo je herec tak šikovný, že se s jinou ženou dokáže skrývat. V každém případě se nám ale v redakci ulevilo, protože i my je vnímáme jako zajímavý a milý pár.

Chce na sobě pracovat

A pokud se podaří herečce dostát svým slovům a začít se o sebe víc starat, budou ještě pozoruhodnější dvojicí. Vždyť Tomicová byla vždy veselá žena do nepohody a je škoda, že teď musí řešit kvůli kilům zdravotní problémy.

Jinak ale zraje s grácií a na příbývající roky si nestěžuje. A to prý proto, že podle ní mají stárnutí složitější ženy, které byly v mládí velmi krásné, což prý vidí na některých kolegyních v divadle. „Není snadné ztrácet kredit velké krásky,“ dodala.

Psychicky se Tomicová podle svých slov stále cítí na pětatřicet, a jelikož na sebe umí být přísná a neváhá dát svému životu nový řád, třeba se brzy bude cítit na méně i po fyzické stránce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden