Moje šťastná hvězda

Skutečně tají mladičkou milenku?

Zdá se, že společná práce je sblížila, ale možná až příliš. Herec Roman Zach (46) má údajně velmi blízko ke své kolegyni z pořadu Tvoje tvář má známý hlas Marii Fialové (22). Důkazem byla nedávná tisková konference, kde se k sobě Roman a Marie tiskli jako dvě hrdličky.

Neustále se hladili, něco si šeptali, a dokonce si o sebe při konferenci opírali hlavy. Není pochyb o tom, že je pojí něco víc než jen práce. Nejenže by Marie mohla být s přehledem Romanova dcera, ale navíc má jejich vztah ještě jednu překážku.

Co na to manželka?

Tou je Romanova manželka Andrea Králová (49), se kterou je herec ženatý už několik let. Ta o jeho údajné milence nejspíš neví, sama má své práce dost a o tu Romanovu se až tolik nestará.
Věří mu, ale zdá se, že by se měla mít na pozoru.

Byl dost naštvaný

Po ukončení tiskové konference Zach zaregistroval, že si jich okolí všimlo. Proto údajně okamžitě vystartoval z místnosti a odmítal se s kýmkoli bavit nebo dávat někomu rozhovor.Působil velmi naštvaně, jako kdyby ho rozzuřilo, že je někdo společně načapal. Tím však ale všechny utvrdil v tom, že jeho a Marii nejspíš něco pojí. Během natáčení Tváře se však jejich vztah může dál prohlubovat a otázka je, zda dá Roman přednost mladičké a půvabné Marii, nebo zůstane se svou manželkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden