Moje šťastná hvězda

Skvělá masáž rukou

Promasírování rukou je nejen příjemné, ale i zdraví prospěšné. Zkuste masáž rukou na základě jednoduchého návodu. Masáž můžete provádět kdykoli a kdekoli. Stačí k ní jen váš oblíbený krém. Díky masáži se pokožka prokrví a dostanou se do ní látky z krému. Vaše ruce pak budou odpočinuté a budou i pěkně vypadat.

Naneste krém

Nejprve naneste na ruce krém, je na vás, zdali zvolíte nějaký voňavý či obyčejnou vazelínu, můžete zkusit i olej. Jemně vetřete do ruky a začněte s masáží. Tu provádějte nejprve od prstů. Prsty masírujte každý zvlášť, a to směrem odshora dolů, tedy od konce prstů směrem k dlani. Masáž provádějte krouživým pohybem. Uchopte prst palcem a ukazováčkem a jemně masírujte. Dlaň je velmi citlivým místem, snažte se příliš netlačit a po masáži prstů se přesuňte směrem k ní. Pokračujte krouživým pohybem pomocí palce druhé ruky, následně přejíždějte palcem směrem od prstů k zápěstí.

Postupně

Poslední částí je hřbet ruky. Ruku si otočte dlaní dolů a masírujte hřbet ruky, zaměřte se i na prostor mezi jednotlivými prsty a jemnými pohyby palcem druhé ruky vždy přejeďte mezi dvěma prsty.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden