Moje šťastná hvězda

Skvěle zahrála každou roli

Moje šťastná hvězda

Nezapomenutelná Nina Popelíková (†61) hrála většinou pořádné semetriky. Mimo kamery to ale byla příjemná a praktická dáma, které nebylo zatěžko vzít do ruky šroubovák nebo kladivo.

Herečka Nina Popelíková (†61) vlastně doplatila na svůj velký talent. Televizní diváci si totiž mysleli, že je v soukromí stejně nepříjemná jako její nejslavnější seriálová postava – vrchní sestra Jáchymová ze seriálu Nemocnice na kraji města. To byl ale jeden velký omyl.

Nina byla milá a srdečná dáma, kterou její přátelé milovali. Jen snad trochu ráznější, to ale bylo to jediné, co měla s vrchní Jáchymovou společného. Jenže Nině vlastně ani nic jiného nezbývalo. Za muže totiž měla svého kolegu, velmi nepraktického herce Otu Sklenčku (†73). A tak zatímco on vařil, Nina doma s přehledem zvládala všechny kutilské práce.

Není divu, že když jela na zájezd do Německa, koupila si tam kufřík s nářadím místo hadříků a voňavek, po kterých šílely její kolegyně. A jak se vlastně přihodilo, že se z malé holčičky, která se narodila 14. října 1920 v Praze, stala silná žena, jíž nebylo

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden