Moje šťastná hvězda

Sladké sny s Karlem!

Procenta z prodeje pro Gotta.

Majitel obchodu s povlečením ZDENĚK MATĚJOVSKÝ přišel s originálním nápadem - nabízí povlaky s fotkami KARLA GOTTA (77). Na svých webových stránkách fanynky a fanoušky několikanásobného slavíka láká: „Povlečení s Karlem Gottem se stane dominantou každého interiéru.

Dopřejte si uvolňující odpočinek ve společnosti krále české popové hudby.“ „Byl to můj nápad. Myslím, že je Karel velice oblíbený, tak jsem vsadil na jeho popularitu. Uvidíme, prodej teprve začíná,“ vysvětlil ředitel společnosti Zdeněk Matějovský, který se netají tím, že chce na zpěvákovi vydělat ale vzápětí dodává, že má vše právně ošetřeno.

To potvrdila i zpěvákova tisková mluvčí. „Víme o tom a je to v pořádku,“ uvedla ANETA STOLZOVÁ (34). Procenta z prodeje pro Gotta Firma pana Matějovského Gottově managementu za použití Karlovy tváře z alb Sentiment nebo Lidovky mého srdce a jméno zaplatila nemalý poplatek.

Odvádět by dále měla smluvně ošetřená procenta z prodeje. A tak má Mistr další nový kšeft. Uvidíme, s jakým nápadem přijdou jiní podnikavci. Co třeba hrneček na ranní kávu, když bude muž s ženou snídat? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden