Moje šťastná hvězda

Slavila další životní jubileum

Ještě se ani nestačila vzpamatovat ze své narozeninové oslavy a rovnou se pustila do další.


A že měla Sabina Laurinová (50) co slavit. Z její prvorozené dcery Valentýny je totiž už „dvacítka“. Na své dítko je herečka ze seriálu ZOO pochopitelně velice pyšná, tento významný den s sebou přinesl i jistou pachuť hořkosti. 


Byla jí vždy oporou


„Dnes je to přesně dvacet let, co se mi narodila dcera. Nebylo to včera?“ podělila se s fanoušky o snímek s těhotenským bříškem. A je to právě čas, jenž nejde zastavit, který ji tak děsí.


Po celou tu dobu totiž byla Laurinová zvyklá, že byly s Vájou, jak jí doma říká, pořád spolu. Z malé holčičky, která se schovává za maminčinou sukní, se ale stala dospělá a sebevědomá žena, jež se už co nevidět úplně osamostatní. A právě to má být kamenem úrazu. 


Obává se samoty?


Na muže neměla Sabina Laurinová nikdy moc štěstí. Celý život toužila po velké lásce, nakonec se ale musela smířit s tím, že jejími jedinými láskami budou právě její dcery.


Ne snad že by se Valentýna chystala maminku opustit úplně, je ale jen otázka času, kdy si najde partnera a založí s ním vlastní rodinu. Dcera Maja (13) rovněž roste jako z vody a ani se nenaděje a zbude po nich jen prázdné hnízdo...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden