Moje šťastná hvězda

Slavili všichni společně

Hlavní představitelka seriálu Slunečná EVA BUREŠOVÁ (27) letos oslavila příchod nového roku jinak než v minulých letech. Zdá se, že ho trávila s šéfkuchařem PŘEMKEM FOREJTEM (33).

V poslední době jsou spolu v kontaktu víc, než jsou ochotní přiznat. To už zřejmě o něčem vypovídá. I když to zatím ani jeden napřímo neřekl, vypadá to, že spolu česká herečka a zpěvačka Eva Burešová (27) a sympatický Přemek Forejt (33) udržují milostný vztah.

Podle všeho už mají spolu několik měsíců randit. Při prvním pohledu na Přemka je zřejmé a víc než jasné, že si krásná Eva vybírá pořád stejný typ mužů.  Přece jen její bývalý partner Matyáš Adamec (21) měl také dlouhé vlasy a podobnou povahu, jako má uznávaný kuchař.

Před pár dny všichni slavili příchod nového roku. Více se poznali, když byl Forejt hostem jednoho dílu letošní řady show Tvoje tvář má známý hlas. Od té doby začali být prý víc a víc v kontaktu, až to vygradovalo do fáze, ve které to má být teď. „Hodně si sedli, moc jim to sluší,“ prohlásil jejich blízký přítel.

Už se zná s rodiči

Náhodou také je, že se oba ukázali i ve speciálním dílu Tváře na Silvestra, kde mimo nich usedl do poroty i lamač dívčích srdcí Marek Lambora (25) a vtipný Ondřej Sokol (49). Opravdu se k sobě měli, i společné focení si moc užívali a nikdo nemůže říct, že jim to spolu nesluší.

Podle dostupných fotografií je jasně vidět, že se Přemek Forejt už stihl seznámit s rodiči své přítelkyně. Je jejich vztah natolik vážný, že už si navzájem představili i své milované rodiče?

Nejvíc, koho na tuto změnu a pro mnohé radostnou novinu musí připravit, jsou jejich děti, Evin Nathaniel (3) a Přemkova dcera Stella. Ale jak se zdá, tak se navzájem už znají také. Netlačí na pilu až příliš?

Nazpívají společnou píseň?

Už delší dobu se spekuluje o tom, zda něco zamilovaný páreček nechystá. Nejen Evička, ale i idol žen Přemek je také velmi pěvecky talentovaný. V minulosti nazpíval své dcerce píseň s názvem Stella. A další píseň má prý v plánu nazpívat i se svojí milou. Možná to vypadá, že je s hlavní hvězdou Slunečné jen proto, aby se prosadil v hudební branži!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden