Moje šťastná hvězda

Slavná jen díky manželovi?

Získat po mateřské hlavní roli v seriálu, to chce velkou dávku štěstí! Nebo stačí protekce?

BISER ARICHTEV (45) režíruje nový projekt a nikoho asi nepřekvapí, že hlavní roli bude hrát jeho žena VERONIKA (35). O protekci prý ale určitě nejde.


Svůj velký návrat před kameru si po mateřské dovolené Veronika Arichteva (35) prý velmi užívá. Jediné, co jí možná trochu kazí radost, jsou řeči o tom, že nebýt jejího manžela Bisera Arichteva (45), moc by si nejspíš nezahrála.


Opravdu vděčí svému muži, který je uznávaným režisérem, za to, že na ni diváci ještě nezapomněli? Nebo jsou to všechno jenom závistivé řeči, které mají oblíbenou herečku poškodit?


Nebylo to zdaleka poprvé 


Už před lety, když Arichteva získala roli v seriálu České televize První republika, vyvracela, že za jejím úspěchem stojí protekce. Jak si ale vysvětlit, že tehdy porazila svou konkurentku Veroniku Khek Kubařovou (34), která byla daleko zkušenější?


Manžel tvrdí, že ji v žádném případě neprosazuje.

Nesehrál svou roli fakt, že režisérem seriálu byl Veroničin manžel Biser? „Prošla jsem si náročným pětikolovým castingem. Ale ono to není jen o herectví, musíte se na roli hodit i typově,“ uvedla tehdy herečka s tím, že ona se na roli hodila nejvíc.

Od začátku jí ale bylo prý jasné, že bude podezřívaná z toho, že ji do role dosadil její muž. Tvrdila, že musí dokázat, že nešlo o protekci. Svědomí měla tehdy podle svých slov naprosto čisté, stejně jako dnes. Manžel ji dokonce do role Magdaleny původně ani prý moc nechtěl. 

Dostala  další velkou úlohu

Dalo by se říct, že seriál První republika ukázal, že je Veronika Arichteva schopná herečka, která si zaslouží víc než jen vedlejší role. Možná si toho všimli i jiní režiséři než jen její muž a začne se objevovat i v dalších projektech. Každopádně v novém seriálu televize Nova s názvem O mě se neboj hraje Arichteva hlavní roli dvojnásobné matky před rozvodem.

Po retro seriálech jako byla První republika a Vyprávěj sáhl manžel herečky po současném tématu. O tom, že by svou ženu do hlavní role dosadil, nechce ani slyšet. „Aby nedošlo k mýlce. Mou ženu, která hraje rozvádějící se maminku dvou holčiček, si do role vybrali producenti, s nimiž spolupracuju už dlouho.

Ne já,“ upozorňoval hned zkraje režisér, který se zřejmě snaží zamezit jakýmkoli spekulacím o tom, že zametá své ženě cestičku k zajímavé práci. Což o to, i kdyby tomu tak bylo, důležitější je ve finále přece jen její výkon, na který jsou už všichni zvědaví. Dokáže ze sebe strhnout nálepku protekční manželky?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden