Můj čas na kafíčko

Slavná kráska Brigitte Bardot našla toho pravého až na čtvrtý pokus!

Nečekaným polibkem na krk během loučení jí dostal!

Jedna z největších hvězd 20. století, francouzská herečka Brigitte Bardot (83) vystřídala v životě spoustu mužů, nejdelší čas ale strávila až se čtvrtým manželem, Bernardem d´ Ormalem (76).    

Krásnou Brigitte byste v jejím dětství nejspíš nepoznali. Nosila brýle a rovnátka a nebyla to žádná provokující rebelka. Svým rodičům vykala. Nebylo divu, že chtěla z tíživého prostředí co nejdříve vypadnout. Režiséra Rogera Vadima (+72) si chtěla brát iž v patnácti, ale otec s tím nesouhlasil - a měl přitom v ruce pistoli! Dvojice se vzala, až když Brigitte byla plnoletá a i tak musela trávit svatební noc odděleně. Manželství nevydrželo, stejně jako to druhé s hercem Jacquesem Charrierem (81) a třetí s milionářem Günterem Sachsem (+78). V tom nejlepším pak Brigitte ukončila i svoji filmovou kariéru. Chtěla, aby si ji diváci uchovali v paměti jako krásnou ženu a nepřála si, aby sledovali její stárnutí.

Poprvé si ho ani nevšimla

Průmyslník a pravicový politik Bernard d´Ormale vyrůstal v Jižní Americe. Když mu bylo šestnáct, jeho rodina se vrátila do Francie a on zatoužil osamostatnit se. Jeho život pak připomínal dobrodružné putování. Procestoval Afriku a stal se tam obchodníkem. Mimo jiné dělal i distributora egyptských a indických filmů. Do Francie se pravidelně vracel. Jednoho dne byl najat jako asistent k natáčení snímku, kde hrála právě Brigitte. Ta byla zrovna na vrcholu slávy - psal se rok 1960. Bernard vzpomínal, jak kolem něho kráska, která byla snem snad všech mužů, často procházela. Vůbec si ho ale nevšímala. Ani jeden z nich netušil, že se z nich stane po více než třiceti letech věrný manželský pár.

S otcem svého syna.

Svatbu si udělali tajně v Norsku!

S Bernardem se Brigitte setkala náhodně na večeři u svého právníka. Z její strany to prý byla láska na první pohled. „Měla jsem blízko sebe velmi pohledného muže, jehož oči mi pronikly až do srdce,“ líčila. „Počkal si na konec večeře a potom mě políbil zezadu na krk.“ Když jí potom telefonicky zval na rande, nemusel Brigitte svým podmanivým hlasem dlouho přesvědčovat. Pro svoji čtvrtou a poslední svatbu si francouzská hvězda vybrala tajné místo, kde by ji neobtěžovali novináři. Bernarda si vzala v roce 1992 v malé kapli v Norsku. Novináři přišli zkrátka, z celé svatby vznikla jenom jedna fotka. Přesto jim ale Brigitte vyšla vstříc. Na oslavu této události udělala výjimku a zorganizovala setkání s médii, kde se nechala fotit, což předtím naposledy podnikla v roce 1973! Rozhodla se, že pro svého čtvrtého manžela bude vzornou hospodyňkou a kuchařkou. Léta mu pak připravovala mu jeho oblíbená jídla z provensálské kuchyně. Bernard to měl u ní dobré i v tom, že je od mládí vegetariánem a nesnáší lovce. To samozřejmě velké ochránkyni zvířat imponovalo. Na muže, po jehož boku našla klid a štěstí, si musela slavná hvězda počkat dost dlouho, ale čtvrté manželství už konečně stálo za to!

Ke svému synovi se vůbec nehlásila!

Příliš se neví o tom, že se krásná plavovláska stala i matkou. Těhotenství bylo neplánovaným důsledkem poměru s Jacquesem Charrierem, do kterého se zamilovala během natáčení. Ten ji přesvědčil, aby si ho vzala za manžela a dítě si nechala. V lednu roku 1960 se jí narodil syn Nicolas (57). Manželství ale vydrželo jen dva roky a k jeho rozpadu přispělo to, že Jacques neunesl slávu své ženy. Po rozvodu byl syn svěřen do péče exmanželovy rodiny a prakticky až do dospělosti neměl s Brigitte žádné kontakty.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden