Můj čas na kafíčko

Slavné herečce Julii Roberts se v dětství spolužáci posmívali!

Můj čas na kafíčko

Hvězda filmu Pretty Woman Julia Roberts (52), to měla mnohem jednodušší před kamerou než v životě. Rodiče se brzy rozvedli, přítel jí podvedl před svatbou a manželství jí vyšlo až napodruhé!

V roce 2004 našli v Bulharsku archeologové lidskou kostru, starou asi devět tisíc let. Kostra měla perfektně zachovaný chrup a tím pádem pěkný široký „úsměv“, kterým připomínala slavnou herečku. Právě kvůli tomu ji vědci pojmenovali „Julia Roberts“.

Rodičů si příliš neužila

Ten úsměv je pro hollywoodskou hvězdu opravdu hodně typický. Přitom v dětství musela nosit rovnátka, a když si k nim přidáte i silné brýle, nebylo divu, že měla komplexy a že jí spolužáci nazývali ošklivým kačátkem. Jestlipak si na to dnes vzpomenou?

K herectví měla Julia blízko už od malička díky svým rodičům. Ti se kdysi seznámili v armádním hereckém souboru a vedli spolu i divadelní školu pro malé děti. Budoucí nejlépe placená herečka se narodila jako třetí dítě v rodině, ale táty s mámou dohromady si užívala jen do čtyř let.

Pak se rodiče rozvedli. Otec se s jejím bratrem Ericem (64) odstěhoval a po šesti letech bohužel předčasně

Zbývá vám 70% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden