Můj čas na kafíčko

Slavného sexuálního predátora Michaela Douglase zklidnilo až druhé manželství!

Můj čas na kafíčko

V případě odhalené nevěry by se Michael pořádně finančně prohnul!

Narozeniny sice slaví ve stejný den, 25. září, ale dělí je od sebe čtvrt století. Michael Douglas (76) a Catherine Zeta-Jones (51) patří v Hollywoodu k nejstabilnějším párům, i když ani jim se dramata nevyhnula!

Herec Michael Douglas měl slavného otce – vlastně pořád má, protože představitel Spartaka ze slavného velkofilmu, Kirk Douglas (†103) sice překročil stovku, ale stále žije. Michael to zkoušel i jako producent, pomohl například Miloši Formanovi (†86) s jeho oscarovým snímkem Přelet nad kukaččím hnízdem. Pak se vrátil ke hraní a zazářil ve filmech jako Wall Street, Honba za diamantem nebo Základní instinkt.

První ženě došla trpělivost

Catherine Zeta-Jones přišla na svět v Evropě, konkrétně ve Walesu. Michaela samozřejmě dobře znala už od dětství, ovšem jen z pláten kin nebo z televizní obrazovky. Měla ráda televizní seriál V ulicích San Francisca, kde Michael hrál. Tenkrát samozřejmě netušila, že spolu jednou budou žít a čím vším si společně projdou. Michael byl od roku 1977 ženatý, měl ovšem jeden zásadní problém – a ten se jmenoval posedlost sexem. Došlo to tak daleko, že se z

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden