Můj čas na kafíčko

Slavní rodiče jako životní prokletí?

Poslední dobou působí mladý a talentovaný herec ze seriálu Polda Vladímír Polívka (32) hodně podráždně.

A to především tehdy, když někdo začne jeho práci spojovat se slavnými hereckými rodiči Bolkem Polívkou (72) a Chantal Poullain (65). Jenže proč ho to tolik vytáčí, když to ani jinak být nemůže.

Chantal Poullain (65).

Nikdo mu nic neulehčil

Jeho rodiče dokázali, co se uměleckého světa týče, velké věci, a samozřejmě s nimi bude vždy srovnáván. „Pokud někoho štvu proto, komu jsem se narodil, je mi líto,“ prozradil v nedávném rozhovoru. Nevýhodnou pozici má i proto, že kdykoli se objeví v nějakém zajímavějším a atraktivnějším projektu, už někteří mluví o protekci.

Žádná protekce se prý nekoná

Vladimír Polívka si ale stojí za tím, že nikdy žádnou pomoc či přímluvu rodičů nepotřeboval. Přiznal, že má dokonce jednu dlouhodobou kritičku, která ho prý nenávidí už od dob, kdy byl na DAMU. „Ta mě prostě zničí pokaždé,“ postěžoval si.

Nikdo mu ale už dnes nemůže vzít jeho úspěchy, kterých dosáhl. Nehledě na to, že se mu daří i v osobním životě. Žije ve vztahu s pohlednou blondýnkou Magdou a nemůže si ji vynachválit.

Už ji představil i rodičům a objevili se všichni společně na letošním předávání cen Český lev. Vypadá to tedy vážně, a to vlastně poprvé od té doby, co se rozešel s moderátorkou Karolínou Krezlovou (34).

Bolek Polívka (72).

Místo svatby smutný rozchod

S ní dokonce v minulosti plánoval svatbu, ovšem nakonec z plánů sešlo. Uvidíme tak, jestli mu to vyjde právě s Magdou, anebo nakonec zjistí, že ani ona není ta pravá. Ještě stále může těžit z toho, že je mladý muž, který má tedy dost času na to najít tu, se kterou později založí rodinu a usadí se.

I kdyby si teď ještě deset let jen nezávazně užíval, nikdo by mu to nemohl mít za zlé. Může se ale klidně stát, že to naopak bude chtít vzít „hopem“. Ví totiž, že naposledy mu plán nevyšel těsně před svatbou, a byl by jistě nerad, kdyby se historie měla opakovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden