Můj čas na kafíčko

Slavný herec Morgan Freeman se zapletl s mladou příbuznou!

Můj čas na kafíčko

Se svojí ženou přestal intimně žít a pořídil si tajnou milenku

Hollywoodskou hvězdou první velikosti se stal Morgan Freeman (84) až během druhého manželství. To skončilo drsným skandálem s tragickým koncem.

První ženou Morgana Freemana (84) se v roce 1967 stala Jeanette Adair Bradshaw. V té době byl začínajícím hercem, kterého nikdo neznal. Měl problémy s alkoholem, což se na vztahu podepsalo a nakonec to vedlo až k rozvodu. Druhou ženou se pak v roce 1984 stala Myrna Colley-Lee (80).

Popřela, že je milenkou

Myrna prožila postupnou cestu svého manžela k velké slávě. Přelomovou rolí se pro něho stal titulní hrdina oscarového filmu Řidič slečny Daisy v roce 1991. Pak už to šlo rychle. Nutno dodat, že Morganovi bylo v té době už přes padesát let, takže opravdová sláva do jeho

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden