Moje šťastná hvězda

Slavný hitmaker se po pádech vždy postavil na nohy

Moje šťastná hvězda

Na své dětství nerad vzpomíná, pak se ale stal slavným a doufal, že už ho nic špatného nečeká. Potom však MICHALU DAVIDOVI (60) zemřela milovaná dcera.

Jeho písničky jsou nesmrtelné. Málokterý interpret se dokáže pyšnit takovou fanouškovskou základnou jako právě Michal David (60). Za ta léta, co se pohybuje v hudební branži, se mu stále velice daří.

A nejinak tomu bylo i v případě, kdy se začal věnovat muzikálům. Veškerý talent měl už v krvi, narodil se totiž do slavné cirkusové rodiny Kludských. Ovšem ne všechny momenty v jeho životě byly jenom pozitivní.

Několikrát za život přišel o smysl života a vypadalo to, že všechno to hezké, co se mu poštěstilo, už se nikdy opakovat nebude. Naštěstí se ale ze všeho dokázal dostat a opět se postavil na vlastní nohy, i když ho to stálo

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden