Můj kousek štěstí

Slavný nevěrník se stal legendou

Můj kousek štěstí

Žil v několika dlouhodobých vztazích, ale věrný být neuměl. Na to příliš miloval ženskou krásu. Lásku v dětství postrádal a neuměl ji dávat.

Své dětství považuje filmová legenda za jednoznačně nešťastné. Štěstěna mu to kompenzovala oslňujícím vzhledem, který mu přinesl slávu a obdiv milionů žen. Narodil se poblíž Paříže a odmalička byl tak hezký chlapeček, že známí nahlížející do kočárku až tajili dech.

Muži před jeho krásnou matkou padali na kolena, aniž dbali na to, že je vdaná. Za jednoho z oněch obdivovatelů se po bouřlivém rozvodu provdala podruhé, také Alainův otec si založil další rodinu.

Adoptovaný

Čtyřletý hošík byl najednou jaksi přespočetný. „Zařídili si život po svém, každý z nich založil novou rodinu a já se ocitl jako sirotek v adoptivní rodině,“ smutně podotýká slavný herec. Matka se k němu začala

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden