Můj čas na kafíčko

Slavný Old Shatterhand se ráno probudil vedle své ženy a zjistil, že je mrtvá!

Můj čas na kafíčko

Ženy se o něho zajímaly a on se zajímal o ně. Jen jedna mu ale dala správnou radu.

Čtvrté manželství Lexe Barkera (†54) trvalo necelých šest let. Byla to právě Irene Labhart (†25), kdo ho přesvědčil, aby sí zahrál Old Shatterhanda – a stal se tak nesmrtelným!    

Celým jménem Alexander Crichlow Barker se narodil do hodně dobrých poměrů. Jeho rod patřil k americké smetánce, otec byl milionář. Lex měl před sebou možná skvělý a bezstarostný život, stejně jako jeho předci. Jenže on se rozhodl být hercem a od tohoto úmyslu ho neodradila ani hrozba vydědění, která se nakonec stala skutečností.

Po zranění trpěl migrénami!

Otec byl podnikatelem ve stavebnictví a Lex tedy studoval stavařinu na univerzitě. Současně byl i skvělým sportovcem: bezvadně plaval, šermoval, běhal. Tohle všechno později ve svých rolích zužitkoval. Cesta do filmových ateliérů ale nebyla snadná.

Lex přerušil školu kvůli herectví, otci se to nelíbilo a dal mu ultimátum. Syn si ale postavil hlavu a tak z rodinného bohatství už neviděl ani korunu. Dostudoval sice dálkově, ale pak přišla válka a budoucí hrdina dobrodružných filmů prožíval napínavé

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden