Můj čas na kafíčko

Slavný režisér Woody Allen si vzal svoji o 35 let mladší adoptivní dceru!

Můj čas na kafíčko

Mysleli si o ní, že má kluka a on to byl její nevlastní otec!

Byl to jeden z největších skandálů 90. let mezi umělci. Slavný režisér Woody Allen (84) přiznal, že má vztah s korejskou dívkou, kterou si osvojila jeho partnerka. Se Soon-Yi Previn (49) se ale nakonec oženil a je spokojený!

Režisér a herec Woody Allen vystřídal za život několik partnerek. Zdálo se, že tou nejvýznamnější je herečka Mia Farrow (75). Měli spolu dvanáctiletý vztah, ale nikdy spolu nezačali bydlet. Každý z nich bydlel na jedné straně newyorského Central Parku a navzájem se navštěvovali.

Nezabránilo jim to v tom, aby měli jedno dítě společné a dvě adoptované. S adopcemi měla Mia už hodně zkušeností. Jedním z dětí, které si osvojila už předtím, byla i korejská dívka Soon-Yi. A právě ta stála za skandálním koncem slavného vztahu!

Matka našla její nahé fotky!

Soon-Yi neměla jako malá v Koreji snadný život. Byla sirotkem, přespávala na ulici, živila se z popelnic a často trpěla hladem. Dostala se do sirotčince. Odtud si jí vzala Mia Farrow, ještě předtím, než měla vztah s Woodym.

Dívka vyrostla, dospěla a začala se za zády své

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden