Moje šťastná hvězda

Slávu vystřídalo velké trápení

Zpěvačka IVETA BARTOŠOVÁ (†48) vždy patřila mezi krásky. Muži ji obdivovali. Na lásku ale štěstí neměla.


Když Iveta Bartošová (†48) točila Svatbu upírů, zamilovala se do Rudolfa Hrušínského (52). Byla v tom vášeň, ale i naschvál. V té době totiž žila s Ladislavem Štaidlem (†75) a jejich vztah nebyl idylický. Když se skladatel o románku dozvěděl, rozešel se s ní a Bartošová se poprvé pokusila o sebevraždu.


Štaidl ji zachránil a Iveta slíbila, že se bude věnovat rodině. Chvíli to šlapalo, narodil se jim syn Artur (27). Pak se ale zase začala věnovat kariéře a vztah se Štaidlem se zhroutil definitivně. Prý měla další milence.


Nevěra se dá tolerovat


Ona sama se k nevěře stavěla celkem pozitivně. V jednom rozhovoru řekla, že muži neumějí být celý život s jednou ženou. Dodala, že pokud by měl muž jen sex s kamarádkou a nešlo o nic vážného, asi by úlet odpustila.


Milovaný syn zůstal na světě sám.

Je možné, že podle toho žila i ona sama. Vždyť i svoji druhou velkou lásku, zpěváka Michala Penka (55), podle mnoha informací podváděla se svým dalším mužem – již zmíněným Ladislavem Štaidlem.

Klidu se nedočkala

Pro Bartošovou však muži asi nebyli objektem chtíče, ale spíš zoufale volala o pomoc. Alespoň v posledních letech jejího života. Říká se, že u nich hledala pochopení a oporu, ale jen málokdy se jí dočkala. Ať už to byli Josef Rychtář (65), nebo její samozvaný ochránce Zdeněk Macura (48).

Byla na tom špatně, koktejly alkoholu, nejrůznějších prášků a depresí dělaly své. Místo klidu se dočkala využívání a dost možná i zneužívání. Její život vyhasl na kolejích, její srdce však bylo podle všeho mrtvé už dávno.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden