Moje sladké tajemství

Slibovali si dítě. Jenže Dara to zazdila!

Zpěvačka Dara Rolins (50) strávila po boku Patrika Vrbovského alias Rytmuse (46) sedm let. Zpočátku jejich vztahu nikdo nevěřil, ale už celkem brzy bylo nejen ze společných fotek jasné, že jsou do sebe opravdu bláznivě zamilovaní. Proč spolu nakonec nevydrželi?

Psal se rok 2011 a ze dvou kamarádů a také porotců soutěže Hlas ČeskoSlovenska se stal nový pár českého showbyznysu. Byl to trochu šok. Nikdo nepředpokládal, že by si drsný rapper mohl vydobýt srdce popové sexy krásky Dary. Ale zamilovali se do sebe, pořídili si společně dům a plánovali rodinu i svatbu.

Dara je dnes šťastná s fotbalistou Pavlem Nedvědem.

Společné plány v troskách

Ještě v roce 2015 se oba shodovali na tom, že mají v plánu učinit zásadní kroky v životě. Dara se nebránila společnému dítěti a dodala, že Patrik bude skvělým tátou. Rytmus souhlasně přidal, že dítě plánují, ačkoli kdy to bude, to se ještě neví. Léta běžela a u slavné dvojice se stále nic neměnilo.

A pak najednou v březnu roku 2018 oznámili rozpad partnerství. Nikdo jim to zpočátku dokonce ani nevěřil. Oni sami nic neřekli. Až později začali pomalu konec jejich vztahu komentovat. Dara připustila, že jedním z důvodů byl i fakt, že s Patrikem nechtěla mít dítě. Prý ho přestala milovat, a tak šel každý vlastní cestou.

Po rozchodu se jim oběma ulevilo, hlásala Dara. Patrika ale její rozhodnutí očividně zlomilo. Když se v lednu odloučili, odjel na nějaký čas do Ameriky, aby se vzpamatoval. Až poté vyšli s touto novinou na světlo. Rytmus posléze uznal, že jim to poslední rok před rozchodem opravdu už neklapalo, odstřihl se a začal novou etapu.

Rychlý zvrat osamoceného vlka

V květnu téhož roku se provalil vztah rappera s modelkou a moderátorkou Jasminou Alagič (33). Slovenka s bosensko-maďarskými kořeny upoutala Rytmuse natolik, že ji už v listopadu požádal o ruku. Mezitím přišlo těhotenství a pak tedy svatba.

Rytmusovi se během pouhého roku zcela změnil život. Dara si dala od chlapů chvíli pauzu a v roce 2021 začala chodit s fotbalistou Pavlem Nedvědem (50). Letos došlo i na veřejné usmíření bývalého páru, když Patrik vystoupil na koncertu Dary v pražské O2 areně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden