Můj kousek štěstí

Slova o rozchodu ji umějí pěkně vytočit!

Dotazy na eventuální rozchod hvězdu seriálu  Slunečná vždy spolehlivě rozzlobí. Ale proč? Přecitlivělá Eva Burešová (28) se až podezřele často nechává vláčet emocemi.

U hereček nic zvláštního, ale hvězda Slunečné to přehání. I sebenevinnější poznámku nedokáže nechat bez odezvy, zvykla si reagovat výbušně prakticky na cokoli. Těžko snáší, že lidé po odjezdu jejího milého Přemysla Forejta (34) hovoří v tom smyslu, že dálka, která je teď mezi nimi, vztahu neprospívá.

Marná sláva, šéfkuchař pracuje v Olomouci, Eva v Praze – a vztah prochází zkouškou. Proč se pro to rozčilovat? Ale Eva se rozčiluje.

Permanentní dotazy, zda jsou s Forejtem stále spolu, ji popuzují. Je otázkou, zda to nebyla její vznětlivá povaha, co přimělo předchozí partnery sbalit kufry a zmizet. „Žádné opouštění, žádné loučení,“ vzkazuje fanouškům poněkud razantní formou představitelka Týny ze Slunečné. „Nečekáme miminko, nejsme manželé a naprosto v pořádku zvládáme to, že se opět rozjela práce, a tak těch pár dnů od sebe každý v jiném městě musíme být,“ ujišťuje.

Zdůrazňuje, že přece s kuchařem nejsou na světě jediní, které práce pravidelně na několik dní rozdělí. „V době internetů a telefonů se dá vše zvládnout,“ podotýká. Tak jo. Jen aby se v Přemyslově blízkosti neobjevila nějaká hezká, mladá kuchařka, v jejíž povaze by nebyla ani stopa po neklidu či hysterii.

To by ho mohlo zaujmout a přinutit k zamyšlení, proč vlastně taková není i jeho krásná, slavná přítelkyně ze stověžatého města. Proč je pořád pod nějakým tlakem? „Nejsem tak silná, jak se možná někomu zdá, jsem také člověk,“ stýská si.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden