Můj čas na kafíčko

Slováček prý dělá ženě ze života peklo!

Vypadá to, jako by každý z nich měl svou verzi příběhu. Felix Slováček (79) je přesvědčen o tom, že by se měla jeho manželka Dagmar Patrasová (66) léčit ze závislosti na alkoholu, a v ideálním případě by ji rád zbavil svéprávnosti. Samotná herečka je ale jiného názoru. Podle jejích slov je v pořádku a manžel jí dělá ze života peklo. Kde je pravda?

Podle Slováčka je jeho žena úplně mimo

„Nemluví, jen kouká,“ bije na poplach Slováček a podle něj je jeho žena v ohrožení života. Musí se léčit, jinak skončí moc špatně.

Jenže Patrasová se nejen léčit nechce, ale ještě navíc manželovi prostřednictvím médií vrací úder. Nejdřív přemýšlela o rozvodu, ale to prý teď nepřichází v úvahu. Její manžel je prý nemocný, tudíž ho nemůže opustit a nechat ho napospas osudu.

Prý mu vadí, že už ho neposlouchá na slovo

Mimo jiné prozradila, že s ním doma prožívá peklo. Podle ní je to proto, že ho přestala poslouchat na slovo. „Byl zvyklý, že jsem ho celý život poslouchala,“ vysvětluje.

Hodně jí navíc vadí, že celou situaci okolo ní řeší s médii. „Už mě ty jeho útoky štvou, ať se podívá na svůj život, mně ten můj ničí neustálými nevěrami,“ prohlásila herečka.

Fakt je, že se kolem Slováčka pohybují stále nějaké ženy. Ještě zhruba před rokem dokonce udržoval vztah s pohlednou, výrazně mladší malířkou Lucií Gelemovou (39), ale nakonec došlo na poměrně drsný rozchod.

Rád se o svém životě baví s novináři

Onen rozchod se ostatně také hodně propíral v médiích, a to hlavně díky saxofonistovi, který rozhodně tehdy nebyl skoupý na slovo. Nyní si je ale jistý, že je pravda na jeho straně, a dokonce tvrdí, že maximální doba bez alkoholu, kterou je schopna Patrasová vydržet, jsou dva dny.

„Ale pak se vše rychle vrací do starých kolejí,“ dodal. Snad jedině uplynulé Vánoce situaci v rodině Patrasové a Slováčka aspoň trochu uklidnily.

Nejvíc to odnáší jejich dcera

Podobné mediální války totiž ničí především společnou dceru, sympatickou zpěvačku Annu Slováčkovou (27). Ta i z důvodu přemíry stresu prodělala rakovinu. Nyní se sice zdá, že je všechno za ní, ale je známo, že tato nemoc se ráda vrací.

Už jen proto by bylo v zájmu všech, kdyby se Patrasová se Slováčkem nějak rozumně dohodli a ideálně přestali prát své špinavé prádlo prostřednictvím bulvárních médií. Spíš to ale vypadá, že i v novém roce se musíme připravit na další nenadálé zvraty v této takřka nekonečné kauze.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden