Můj čas na kafíčko

Slováček už má své Dády plné zuby!

Kdy tohle asi skončí? Na to se nejspíš ptají příznivci herečky Dagmar Patrasové (66). Ta se totiž v poslední době měla podle našich informací několikrát objevit na společenských akcích, ale nakonec k její účasti nedošlo. A není se co divit, že toho začíná mít plné zuby i její manžel Felix Slováček (79).

Nemají si zase tak moc co vyčítat

Právě on samozřejmě také není žádný svatoušek, Patrasovou často zlobí svými milostnými avantýrami. I když se často také napije něčeho dobrého, s alkoholem nemá ani zdaleka takový problém jako jeho žena.

Všichni máme ještě v dobré v paměti, že se v minulosti neostýchala ani posilněna alkoholem sednout za volant. Naposledy to bylo před pár měsíci, kdy ji to stálo další opletačky s policií.

Felix Slováček (79).

Stále se řeší její alkoholová jízda

Sice tehdy odmítla dechovou zkoušku, ale tím se vlastně jen přiznala, že ten den nepila jen neperlivou vodu s plátkem citronu. Nedávno byla společně s manželem pozvána na jednu společenskou akci, ale nakonec nedorazila.

Vypadá to, že má velké problémy

A podle našich informací to bylo proto, že se jí opět nepodařilo dosáhnout střízlivosti. Prostě démon alkohol ji má stále ve své moci. Nakonec kvůli tomu možná Patrasová přijde i o Vánoce se svou milovanou rodinou.

Felix Slováček totiž naznačil, že pokud jeho manželka bude „zlobit“, nemá problém ji vyřadit. „Já budu trávit Vánoce s Aničkou, Felixem a vnuky. A když bude dobrá konstelace, tak i s Dádou,“ prozradil s tím, že u své ženy neví, jakou zrovna bude mít náladu. A nám všem je jistě jasné, jak to myslel.

Ženy o něj ztrácejí zájem

Známý saxofonista to navíc podle svých slov nemá snadné ani u jiných žen. Sice se čas od času vedle nějaké ve společnosti ukáže, ale už to není jako dřív. Sám Slováček to přikládá tomu, že kdykoli se kolem něj jen mihne nějaká žena, okamžitě to řeší novináři.

A dotyčné ženy se bojí, že druhý den budou na stránkách bulváru. „A tak jen chodím, dívám se, smutně koukám,“ s nadsázkou okomentoval svoji situaci hudebník.

A možná by tak ocenil, kdyby Patrasová přestala konzumovat alkohol a začali společně pracovat na tom, aby jejich manželství po letech zase začalo alespoň nějakým způsobem fungovat. Oběma by to bezpochyby jen prospělo. A ocenila by to jistě i jejich dcera Anna Slováčková (27), kterou chování rodičů dlouhodobě psychicky ničí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden