Moje šťastná hvězda

Slováčková na pokraji sil!

Anička Slováčková (28) čelí podruhé rakovině, tentokrát postihla její plíce. I když se snaží udržet pozitivní myšlení, některé dny ji přemohou deprese.

Anička Slováčková (28) je ve sdílení informací o své nemoci poměrně otevřená a často na sociálních sítích popisuje své pocity. V poslední době prožívá depresivní období. Na svém profilu zveřejnila video, které zobrazuje životní situace typické pro třicetiletou ženu, jako jsou těhotenství, stavba domu či svatba.

Po těchto scénách následuje záběr na Aničku hrající videohry v posteli se svou fenkou a pojídající sladké tyčinky, s komentářem: „Já pět minut po dalším vyhoření“. Tímto pravděpodobně naznačuje, že by ve svém věku raději řešila běžné radosti života, avšak osud ji postavil před náročný boj s rakovinou.

O Aničku se bojí celá její rodina.

Anička zažívá v těžkých chvílích vlnu lásky a podpory od svých sledujících. Nejdojemnější komentář přišel od její kolegyně z Ordinace v růžové zahradě, Mahuleny Bočanové (57):

„Největší bohatství beruško moje je klid na duši a nebýt ko*ot. Těším se, až budeš zase brzy úplně v pohodě! Pusinu Tobě i čoklíkovi." Tento komentář ukazuje jejich blízký vztah. A to není vše! Fanoušci Slováčkové jí v období boje s nemocí poskytují obrovskou podporu.

Velké podpory se Aničky dostalo od Mahuleny Bočanové.

Její sociální sítě se staly místem, kde se sdílí povzbuzující zprávy a pozitivní energie. Mnozí z nich vyjadřují obdiv k její síle a odvaze čelit tak těžké výzvě. V komentářích na jejím profilu lze najít nejen osobní zkušenosti, ale i rady a doporučení, jak se vypořádat s podobnými situacemi.

Někteří fanoušci se rovněž dělí o vlastní příběhy zotavení a posilují tak Aniččinu naději na uzdravení. Tato komunitní podpora je pro Aničku neocenitelným zdrojem síly a optimismu v těžkých chvílích.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden