Moje šťastná hvězda
Slováčková na pokraji sil!
Slováčková na pokraji sil!

Anička Slováčková (28) čelí podruhé rakovině, tentokrát postihla její plíce. I když se snaží udržet pozitivní myšlení, některé dny ji přemohou deprese.

Anička Slováčková (28) je ve sdílení informací o své nemoci poměrně otevřená a často na sociálních sítích popisuje své pocity. V poslední době prožívá depresivní období. Na svém profilu zveřejnila video, které zobrazuje životní situace typické pro třicetiletou ženu, jako jsou těhotenství, stavba domu či svatba.

Po těchto scénách následuje záběr na Aničku hrající videohry v posteli se svou fenkou a pojídající sladké tyčinky, s komentářem: „Já pět minut po dalším vyhoření“. Tímto pravděpodobně naznačuje, že by ve svém věku raději řešila běžné radosti života, avšak osud ji postavil před náročný boj s rakovinou.

O Aničku se bojí celá její rodina.

Anička zažívá v těžkých chvílích vlnu lásky a podpory od svých sledujících. Nejdojemnější komentář přišel od její kolegyně z Ordinace v růžové zahradě, Mahuleny Bočanové (57):

„Největší bohatství beruško moje je klid na duši a nebýt ko*ot. Těším se, až budeš zase brzy úplně v pohodě! Pusinu Tobě i čoklíkovi.“ Tento komentář ukazuje jejich blízký vztah. A to není vše! Fanoušci Slováčkové jí v období boje s nemocí poskytují obrovskou podporu.

Velké podpory se Aničky dostalo od Mahuleny Bočanové.

Její sociální sítě se staly místem, kde se sdílí povzbuzující zprávy a pozitivní energie. Mnozí z nich vyjadřují obdiv k její síle a odvaze čelit tak těžké výzvě. V komentářích na jejím profilu lze najít nejen osobní zkušenosti, ale i rady a doporučení, jak se vypořádat s podobnými situacemi.

Někteří fanoušci se rovněž dělí o vlastní příběhy zotavení a posilují tak Aniččinu naději na uzdravení. Tato komunitní podpora je pro Aničku neocenitelným zdrojem síly a optimismu v těžkých chvílích.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz