Můj čas na kafíčko
Slováčková prozradila, s kým žije. Uteče teď od ní?
Slováčková prozradila, s kým žije. Uteče teď od ní?

Dlouho veřejnost netušila, kdo je tajemným partnerem, který dělá herečku ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Annu Slováčkovou (28) šťastnou. Ona to držela pod pokličkou, chtěla si své štěstí a počáteční zamilovanost nechat pro sebe.

Už to nedokázala dál tajit?

Vlastně je záhadou, proč nyní identitu partnera odhalila. Ví se totiž, že je to její dlouholetý nejlepší kamarád Matěj Růžička. Ten je i baskytaristou v její kapele, tudíž mají hodně společného. Jejich vztah má být vážný od loňského října, tehdy si nejspíš oba uvědomili, že jim nestačí být jen kamarády.

Matěj Růžička

Cítí, že je to její pan Božský?

City byly jednoduše důvěrnější, silnější, a nechtěli je už držet na uzdě. Otázka ale je, jestli si to přece jen neměla nechat pro sebe. Sama totiž přiznává, že kdykoli o nové lásce promluvila, vždy to automaticky znamenalo konec vztahu.

Historie se pochopitelně opakovat může. Dá se očekávat, že si bulvární novináři vezmou Matěje Růžičku pod drobnohled. Přece jenom rodina Anny Slováčkové přitahuje dlouhodobě pozornost médií, a to zejména těch bulvárních.

Novináři si její rodinu oblíbili

Zejména pak její rodiče, bývalá královna dětských srdcí Dagmar Patrasová (68) se saxofonistou Felixem Slováčkem (81). Herečka ale už nejspíš nechtěla dál držet v tajnosti, kdo ji dělá šťastnou.

Možná i touží, aby ji Matěj doprovázel na společenské akce, mohli si vyjít na procházku Prahou a podobně. Slováčková se navíc netají tím, že by si chtěla Růžičku jednou vzít za manžela a třeba s ním i založit rodinu.

Chtěla by s ním i dítě?

„Přiznám se, že jsem v posledních měsících o mateřství přemýšlela dost, líbila se mi představa, že v břiše nosím dítě,“ svěřila se. Právě on je její největší oporou v boji s rakovinou, který  podstupuje už podruhé ve svém životě.

Je to ale velká bojovnice, která si nepřipouští, že by měl být konec. Je pozitivně naladěná, následuje rady lékařů a pevně věří, že zrádnou chorobu porazí i v tomto případě.

Bojuje a rozhodně se nevzdává

„Anička je Lvice a snaží se s tím, co ji potkalo, vyrovnávat se, jak nejlépe to jde,“ řekl Felix Slováček. I v redakci bychom si moc přáli, aby se Anna Slováčková úplně uzdravila. Na dálku jí přejeme hodně štěstí.

reklama
Související články
Na první pohled to u nich vypadá jako láska z pohádky. Ale když si herečka Sara Sandeva (27) přivedla domů Jakuba Prachaře (41) ze seriálu Dvojka na zabití, křižovali se úplně všichni. Rozvedený čtyřicátník s dítětem, kterého média propírají kvůli bouřlivému rozvodu s Agátou Hanychovou (39). Řešil se majetek, dítě i nevěry. „Sarinko, to stejně nevydrží, viď? Jen teď je to hezký,“ ptala se Sandevy […]
Její účast ve StarDance může být velmi krátká. Lucie Vondráčková (44) přiznala, že se bojí. Povídá se, že je v ohrožení celá její kariéra. Za všechno může seriál Ulice! Diváci se s ní nebudou mazat a pošlou ji z taneční soutěže StarDance domů hned v prvním kole. S takovým scénářem podle všeho Lucie Vondráčková (44) částečně počítá. V seriálu Ulice […]
Jeden zdravotní problém za druhým. Vše způsobené faktem, že Dara Rolins (51) tvrdošíjně bojuje proti stárnutí, a možná tak přehlíží hranice toho, co je ještě schopna pro svou krásu podstoupit. Proč to všechno dělá? Říká se, že chce zůstat mladá a krásná hlavně proto, aby ji neopustil partner Pavel Nedvěd (52). Udržet si fotbalistu bude […]
Už si myslela, že si snad ani nikoho nenajde. Dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (47) a jen pár měsíců po oficiálním rozvodu ale krásná moderátorka Iveta Lutovská (41) vykřičela do světa, že je konečně zase zamilovaná! „To je můj Vojta,“ tetelila se blahem na přehlídce v Brně. A nutno dodat, že modrooký […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz