Můj čas na kafíčko

Slovanský horoskop

Unikátní a nevšední horoskop starých slovanů, kteří žili v naprostém souladu s přírodou. Proto se řídili typickými vlastnostmi zvířat, žijících na území naší země. Podle data narození zjistíte, jaké jsou vaše silné a slabé stránky. Slovanský horoskop vám prozradí, jaké zvíře propůjčilo sílu právě vám.

ROSOMÁK (10. ledna – 10. února)

Rosomák je vzácné a krásné zvíře. Má svůj vlastní morální kodex a principy, které za žádných okolností neporušuje. Je pořádkumilovný, přesný a má pevné zdraví. Přísně chrání své teritorium, podezřívavě sleduje všechny narušitele a netoleruje ty, kteří se na jeho pozemku chtějí usadit.

VRÁNA (10. února – 10. března)

Vrána je pomalá a klidná. Vyznačuje se mimo řádnou moudrostí a dobře rozvinutou intuicí. Hned dokáže odpovědět na otázku, nad kterou by si jiní dlouho lámali hlavu. Zcela přeskakuje logické uvažování a odpoví podle svého a chytře, i když to, jak k odpovědi došla, často vysvětlit neumí.

LASICE (10. března – 10. dubna)

Má v sobě půvab a obrovskou sílu, která z ní sálá. Lasička je inteligentní a vnímavá a je ochotná vám kdykoliv přijít na pomoc. Nedokáže sedět na jednom místě, pořád musí něco dělat. Je aktivní, nebojácná a mazaná. Bývá přesvědčená o své pravdě, že ji nezajímají žádné normy.

ŽÁBA (10. dubna – 10. května)

Umí se mistrně přizpůsobit všem životním změnám a zapojit se rychle do jakékoliv nové činnosti. Většinou se cítí natolik pohodlně, že se ale jen málokdy snaží dosáhnout i něčeho jiného. Okolí si jí cení pro jejich zlatou duši, ukrytou pod zdánlivě hrubou kůží, kterou žáby jen neochotně odhalují.

KOBYLKA (10. května – 10. června)

Kobylka nerada ukazuje, že prožívá smutek z neštěstí, či hořkost z porážky. Vždy bude raději zpívat a tančit. Do svého světa vpustí málokoho. Je neposedná, často mění jedno za druhé, a málokdy dokončí, co začne. I ten nejsložitější problém vyřeší za pochodu. Pro jiné často udělá víc, než pro sebe samu.

KŘEČEK (10. června – 10. července)

Křeček je milován pro svůj laskavý charakter a ochotu pomáhat druhým. Je schopný pracovat den i noc bez oddechu, pak padá od únavy, plazí se s vyplazeným jazykem a trvá mu dlouho, než se znovu vzpamatuje. Odpočívat ale pak umí pořádně. Výsledky jeho práce jsou obdivuhodné.

ŠNEK (10. července – 10. srpna)

Má velkou empatii, vždy umí vycítit, jak se druhý člověk cítí a přijde kdykoliv na pomoc. Ze šneků jsou výborní vůdci, neboť umí lidi nadchnout, strhnout svým nápadem a úspěšně vést. Tato citlivost má ale i svou druhou stránku: Šneci jsou vždy ochotní dát druhým všechno, co mají, ale zradu nikdy neodpustí.

MRAVENEC (10. srpna – 10. září)

Je velice pilný a jen těžko ho uvidíte jen tak se válet a nečinně lelkovat. I ve vzácných chvílích oddechu plánuje kroky své další práce. Vždy se snaží dělat více, za což si ho jeho okolí velmi cení. Často na sebe a bez jediného slova přenáší i úkoly jiných. Práce je pro něj často důležitější, než rodina.

CHROUST (10. září – 10. října)

Nikdo na sobě nepracuje tolik, jako právě chroust. V práci dosahuje velkých úspěchů. Když jako malý červ ještě kouše kořínky, je přesvědčen, že tak drsné to bude mít celý život. Když se pak ale z kukly dostane ven mladý brouk, rozprostře svá křídla a začne si až ve zralém věku život užívat.

BOBR (10. října – 10. listopad)

Láska bobra k pořádku a systému ho vedla k tomu, že se naučil mistrně stavět hráze. Proto má rád mít i vše v životě pod kontrolou a nikam nespěchá. Být Bobr znamená hodně umět a mnoho dělat. Svůj život si umí zařídit tak, že se s ním jeho milovaní cítí klidní a chráněni, i když se okolní svět zhroutí.

PES (10. listopadu – 10. prosince)

Ve světě kde skoro nikdo nedrží své slovo, je pes jediný, který vyznává zákony cti a věrnosti slova. Pokud jeho příteli hrozí nebezpečí, skočí statečně klidně na hrdlo protivníka, i kdyby to znamenalo, že je to jeho poslední skok. Psovi můžete svěřit své peníze, tajemství i osobní život.

MEDVĚD (10. prosince – 10. ledna)

Je jediný skutečný vládce lesa. Přes veškerou svou sílu je shovívavý k slabým, neuráží se pro maličkosti a sám se spokojí klidně s málem. Stačí mu dostat se k jídlu, poležet si a naplnit si břicho. V dobách, kdy ostatní už nemůžou, nabere energii dlouhým spánkem a znovu se pouštějí do dalších výzev.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden