Můj kousek štěstí

Slovní útoky stále neberou konce

Z velké části je to všechno jen divadlo. Agáta miluje pozornost lidí a médií! Nějak si ji získat musí...

Pořád není klid! Ani po rozvodu a majetkovém vyrovnání nepřestává bývalá modelka pálit ostrými výroky na účet svého exmanžela Prachaře. Má to ale ještě zapotřebí?

Už více než rok uplynul od rozvodu Agáty Hanychové (37) a Jakuba Prachaře(38). Láska jako z románů se rozplynula jako pára nad hrncem a zůstaly po ní zjevně jen hořké vzpomínky, okořeněné slovními přestřelkami, které neberou konce. Poté, co v únoru skončilo i majetkové vyrovnání, se mohlo zdát, že nyní už bude klid.

Prý bez peněz

Avšak tučná částka, již musela Hanychová exmanželovi vyplatit, aby jí zůstal jejich společný dům, byla spíše jen vodou na její slovní mlýn. „Mám prázdný účet, nemáme rodinnou chalupu v Orlických horách, ale mám barák a dvě děti,“ nechala se slyšet s tím, že kvůli vyplacení vysoké částky musela její rodina prodat i milovanou chalupu v krásné přírodě.

Sláva internetu

Agátin hlavní příjem plyne často ze spolupráce s nejrůznějšími firmami, jimž dělá reklamu na internetu, kde ji sleduje více než čtvrt milionu fanoušků. S nimi také často otevřeně hovoří prostřednictvím živých přenosů. A ve svých odpovědích se neváhá mnohdy obout do různých osobností.

Nikoho asi nepřekvapí fakt, že terčem jejích neustálých narážek se často stává právě bývalý manžel, s nímž jsou podle všeho stále na kordy. A na smíření to mezi nimi rozhodně nevypadá. Naopak. „Já jsem dost ráda, že jsme se rozešli, mně se dost ulevilo,“ prohlásila.

Mladá a hloupá?

Nedávno se Agáta opřela dokonce i do Prachařovy nové lásky Sary Sandevy (24), o níž prohlásila, že je to vlastně ještě dítě a přidala jednu historku k dobru o tom, jak si od bývalého manžela vyzvedávala dceru Miu (4), kterou mají ve střídavé péči. „Jednou, když jsem si jela vyzvedávat svoji dceru, která ke mně běžela, Sara jí zastoupila cestu a začala ji přede mnou objímat.

Tohle neudělá žádná ženská, co má děti. Je to hnusný vůči matce a ani ta Mia to nechtěla,“ rozpovídala se Hanychová a bylo zřejmé, že jí nová známost jejího bývalého vůbec nesedí.

„Ona je prostě jenom hloupá,“ přisadila si. Těžko říci, zda z Agáty nemluví spíše obyčejná žárlivost. Teď už by ale svému nevydařenému manželství mohla dát vale. Je totiž, podle všeho, úspěšně zamilovaná.

Uklidní ji doktor?

Po sérii krátkých vztahů, kdy zkoušela co tři měsíce nového partnera, se zdá, že nakonec našla. Vedle sebe má sympatického slovenského chirurga Andreje Nikova (38), s nímž jí to zatím klape. Věřme tedy tomu, že i ona konečně našla stěstí a na křivdu zapomene.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden