Moje šťastná hvězda

Složitý život pracující maminky

Každá máma ví, že skloubit pracovní povinnosti s mateřstvím není mnohdy žádný med.


Stejně je na tom také Aneta Krejčíková (31), která se zkraje letošního roku vrátila coby Gábina Pumrová do seriálu Ulice. Dvojnásobná maminka si na nic nehraje a nemá problém přiznat, že jsou zkrátka dny, kdy to vážně nezvládá.


Do seriálu se totiž vrátila s větším spánkovým deficitem, ale na druhou stranu je zase klidnější než kdy dřív. Už prý není tak divoká jako kdysi, i když se i nyní občas ozve její staré „já“. 


Na natáčení si chodí odpočinout


Mít děti pro ni bylo zásadní změnou a život už není jen o ní. „Díky dětem si mnohem více vážím toho, co mám,“ svěřila se. K divadlu a natáčení se vracela krátce po prvním šestinedělí a moc si to užila, s dcerou vydržela být doma trochu déle, mateřské si ale ani tak moc neužila.


Pak se ani není čemu divit, že je to pro ni mnohdy náročné, zvlášť když jsou Beník (3,5) a Tonička (2) ještě tak malí. Krejčíková má ale velké štěstí, že má fungující babičky a vedle nich také dvě chůvy, které jsou zároveň jejími dobrými kamarádkami.


Své děti by jen tak někomu cizímu nesvěřila, je pro ni velmi důležité vědět, jak tráví děti čas a jaké hodnoty jim chůvy předávají. „Bez pomoci bych nezvládla takhle pracovat,“ dodává a přiznává, že se od jiných maminek vlastně ani tak moc neliší. I ona si totiž chodí do práce spíše odpočinout, a to i přesto, že třeba v Ulicii její postava nezažívá zrovna dvakrát pohodové chvilky. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden