Moje šťastná hvězda

Slunečnou bude muset opustit

Od diváků to pořádně schytaly. VERONIKA ARICHTEVA (34) a EVA JOSEFÍKOVÁ (31) zase pořádně zamávaly s českými diváky.

Když Veronika Arichteva (34) odešla z oblíbeného seriálu Slunečná a své místo přenechala kolegyni Evě Josefíkové (31), vypadalo to, že se žádné změny ohledně postavy Denisy už dít nebudou. Jenže nyní je zase všechno jinak.

Josefíková totiž zatajila, že se svým partnerem, scenáristou Matějem Podzimkem (40), čeká miminko. Sice se jí současný stav do role hodí, neboť Denisa je v seriálu také těhotná, čeká dítě s Marošem Kramárem (61), jenže už to nebude trvat dlouho a Josefíková, po vzoru Arichtevy, bude také muset ze seriálu odejít.

Sama říká, že natáčet bude do dubna, pak už nejspíš nikoli. Diváci se ale bouří. Vadí jim, že se zase bude vybírat jiná herečka, a než si na ni zvyknou, může se stát, že seriál opět jako její předchůdkyně opustí. Možná ale nakonec bude všechno jinak.

Diváci mají jasno, kdo z nich je lepší herečka

Existuje totiž možnost, že od května zase začne natáčet Veronika Arichteva. Josefíková by se do Slunečné už podle všeho vrátit vůbec neměla. Kvůli čemu?

Říká se, že u diváků nesklidila takový úspěch jako její kolegyně, ačkoli jí už je přes třicet, na svůj věk vůbec nevypadá a téměř nikdo jí tak nevěří fakt, že by si začala něco s o tolik starším mužem.

Pokud by se ale vrátila Arichteva, bylo by po problému. Umí totiž zahrát nejenom pořádnou potvoru, ale i ženu schopnou všeho, proto ji diváci mají tolik rádi.

Dojde nakonec zase k jejich výměně?

Díky tomu, že má na sociálních sítích tolik fanoušků, se kterými sdílí každodenní radosti i starosti, lidé vědí, že ve skutečnosti je to milá a velmi přátelská žena a že role mrchy je jen velmi dobře zahraná.

Sama Arichteva ale stále ještě váhá, zda má tak brzy ukončit mateřskou dovolenou. Nechce tak brzo opouštět prvorozeného syna. Nechává si proto čas na rozmyšlenou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden