Můj kousek štěstí

Slyší už Andrea bít svatební zvony?

Padla kosa na kámen! Tedy spíše, padla kytice do rukou přítelkyně! Jak se s tím popasuje fanynkami obletovaný herec?

Ještě donedávna se snažili svůj vztah tajit a dnes už to vypadá, že to celé vezme jeden velký sešup. Marek Lambora se díky seriálu Slunečná, kde dostal hlavní roli sympaťáka Janka, stal miláčkem žen napříč republikou a fanynky může přepočítávat na tisíce.

Doma ale už jednu svou vyvolenou má a tou je modelka a bývalá miss Andrea Bezděková. Ta si je pochopitelně velké konkurence vědoma, a tak si teď svého partnera pěkně pojistila.

Je na řadě?

Pár se spolu objevil na svatbě herečky a kamarádky Denisy Pfauserové (32), známé např. ze seriálu Ohnivý kuře. Ta si Bezděkovou dokonce přizvala coby družičku, a jak už to tak na svatbách bývá, nechybělo ani házení svatební kytice.

Modelka zaujala strategickou pozici přímo uprostřed chumlu ostatních vdavekchtivých svatebčanek a kytka přistála, jak jinak, než v jejích rukou. To je ale náhoda!

Jak šikovná...

„Nikam jsem neběžela. Letěla mi rovnou na hlavu, tak jsem jen zvedla ruce,“ řekla poté nevinně, zatímco její partner možná přemýšlí, zda se kamarádky nedomluvily. Takhle má na krku svatbu do roka a do dne. Jednu svatbu už má přitom seriálový fešák za sebou. Střihl si ji pod světly reflektorů v rámci natáčení jednoho z dílů Slunečné a jistě i doufal, že to je jeho poslední zkušenost na hodně dlouho.

Chytačské schopnosti jeho partnerky mu tak musely vzít dech a vyhnat pot na čele. Andrea se pak ale snažila vše zachránit a svého přítele uklidnit tím, že na veselku ještě nepomýšlí. „Na téhle vlně já ještě nejsem,“ tvrdí omluvně. Pár se spolu nedávno setkal i pracovně a otázka svatby i tam „jako na potvoru“ visela ve vzduchu.

Při práci na videoklipu kapely UDG si společně zahráli zamilovanou dvojici. Dalo by se tedy říci, že znázorňovali sami sebe, i když podobný příběh, který museli sehrát, by pro Bezděkovou byl určitě spíše noční můrou. V klipu totiž nachytá svého přítele in flagranti s cizí dívkou.

A co prstýnek?

Natáčení takové scény pro ni nebylo určitě nic příjemného, přece jen fantazie i žárlivost v takové chvíli zapracuje. Před kamerou si ale spolu vyzkoušeli i podstatně hezčí situaci, a to, když ji Lambora, coby zamilovaný mladík, požádá o ruku. Ve chvíli natáčení ale určitě ještě netušil, že se toho jeho milá chytí a stoupne si „do fronty“ na svatební pugét.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden