Můj kousek štěstí

Slzy a bolest Ivety Lutovské! Kdo jí teď pomůže?

Nový chlapík bude muset počítat se vším, jelikož soupeřem mu bude drsný hráč...

Je konečně rozvedená, ale tím její trápení zdaleka nekončí. Vztah s exmanželem je na bodu mrazu, kráska má zlomené srdce a z drsného konce manželství bolavou duši, přesto je otevřená nové lásce. Správný muž ale stále nepřichází.

Rozvod s nevěrným manželem je po dvou úmorných letech soudních tahanic u konce. Krásná moderátorka je vyčerpaná. „Občas si popláču do polštáře,“ přiznala Iveta Lutovská (41), která zůstala sama na dvě děti, a přiznala, že ani finančně na tom není nejlépe.

Peklo, kterým prochází, ale nejspíš zdaleka nekončí. Před pár týdny přiznala, že se spory s manželem podepisují i na dětech. Podle všeho zejména desetiletá dcera Aneta velmi špatně nese, že soud rozhodl o střídavé péči.

Není žádným tajemstvím, že je na maminku velmi fixovaná. Navíc je ve věku, kdy moc dobře vnímá, co se kolem ní děje a jaké vztahy mezi jejími rodiči panují. Lutovské její exmanžel Jaroslav Vít (46) hodně ublížil.

Měl ji podvádět s Dominikou Kratinovou (30), dcerou herce Vladimíra Kratiny (72). Asi to ale byla jen špička ledovce, milenek měl mít za jedenáct let jejich vztahu mnohem víc, jak Lutovská sama naznačila.

Navíc to vypadá, že jičínský podnikatel nechtěl ustoupit, i když se jeho žena snažila soudní rozhodnutí zvrátit. Jakákoli domluva s ním prý ale byla náročná.

„Není to hezké a asi to nebude hezké do doby, než děti odrostou. Když se dva lidi nedokážou domluvit, tak to prostě nejde,“ posteskla si bývalá česká miss s tím, že děti jsou oběťmi, což je podle ní špatně.

Smutné je také to, že nemá partnera, o kterého by se mohla přít. Náznak nového vztahu, který se před časem rýsoval, vyšuměl. Přiznala, že se na případného nového muže těší a nápadníci u ní tedy mají dveře otevřené.

Otázkou však je, jestli se ona dokáže otevřít nové lásce. Pokud ve vztahu k mužům přišla o nutnou dávku důvěry, půjde to tedy hodně těžko.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden