Můj kousek štěstí

Šmankote, to je láska! Svalovec jako hrom

Randí s mladíčkem

Lucie Von­dráč­ko­vá (42) nerada mluví o soukromí, ale tentokrát bez mučení přiznala, že je zamilovaná. Jejím novým milým je svalnatý bojovník. Má tenhle vztah vůbec budoucnost?

Vybuchla bomba! Lucie Von­dráč­ko­vá (42) sama a dobrovolně přiznala, že je zamilovaná. Tak to už musí být pořádná láska, když ji blondýnka neskrývá.

Nikoho nepřekvapí, že se jedná o sportovce, těmi je exmanželka hokejisty Tomáše Plekance (39) zjevně posedlá. Co však naopak poněkud překvapí, je věk dotyčného.

Bojovník MMA Zdeněk Polívka (24) je o úctyhodných osmnáct let mladší. Ale nelekejte se, tohle je dnes u celebrit velká móda. Například Madonna (64) chodila se zajíčkem mladším o pětatřicet let.

Na obláčku

Bijec Zdeněk si, jak se zdá, na obšírné romantické úvahy nepotrpí. S chlapskou stručností národu vzkazuje, že se musí soustředit na důležitý zápas a o lavinu zájmu o jeho soukromí, která se strhla, nestojí. Zato zpěvačka se vznáší na růžovém obláčku.

„Je to nejhezčí období,“ rozplývá se. „Já se červenám, když o tom mluvím.“ Nepoučitelná. Už vztah s Plekancem ztroskotal mimo jiné také na tom, že on byl hokejista, ona doktorka filozofie. A teď si možná koleduje o podobné zklamání.

Jen něčí přítel?

„Hlavně chci být známý jako zápasník, ne jako něčí partner nebo přítel,“ ujišťuje drsný Zdeněk. Škoda jen, že to zní tak málo zamilovaně.

Připustil však, že Lucii sleduje už roky, jako malý měl nahrané na videokazetách pohádky Víla Arnoštka anebo Šmankote, babičko, čaruj! Také zpěvaččinu hudební tvorbu zná, ale neposlouchá.

Oba zamilovaní si spolu povídají o sportu, což není snadné, neboť blondýnka neví o MMA zhola nic. To se jistě brzy změní k lepšímu, okouzlující svalovec jí bude o bojovém umění jistě poutavě vyprávět.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden