Můj kousek štěstí

Smilovaly se nad ní květiny

Vzhledem k nouzovému stavu nemůže herečka Veronika Gajerová (58) vykonávat svou profesi, ale dluhy, které coby rozvedená matka se dvěma dětmi nadělala, se zaplatit musí. A tak se stará ve firmách o květiny a věří, že bude zase líp.

Začátkem února oslavila osmapadesáté narozeniny. Slavit cokoli za nouzového stavu není zrovna nic snadného a nakonec vlastně ani veselého, všichni to známe. A blondýnka ani nemá k přehnanému veselí důvod. Jak se lidově říká, je zadlužená až po uši.

Jak jen mohou utéct chudobě?

A jestli něco takto postiženým lidem skutečně neprospívá, tak je to koronavirová pandemie. Ta ostatně uvrhla mnohé herce i zpěváky do stavu zoufalství. Nemohou pracovat. Naříkají si dokonce i ti, kteří byli roky celkem za vodou, docházejí jim totiž dost rychle jejich nastřádané úspory.

Herec Jan Čenský (59) se vrhl na sociální sítě a objevil se v reklamě, kolega Václav Kopta (55) pracuje jako řidič autobusu, známá zpěvačka Heidi Janků (58) promluvila o tom, že bude možná muset vzít práci v supermarketu, herečka a muzikálová zpěvačka Michaela Dolinová (56) provádí turisty na zámku.

Do dluhové pasti

Jak se však chce zachránit Veronika Gajerová, jejíž dluhy šplhají k pěti milionům? Jako sestra Zuzana Pantoflíčková si v Ordinaci v růžové zahradě 2. přišla na pěkné peníze, které ale zřejmě dávno utratila.

Vinu za neutěšenou situaci dává hlavně exmanželovi Petru Kracikovi (62), režisérovi a notorickému nevěrníkovi, který utekl a nechal ji se dvěma dětmi osudu. Zoufalá herečka potřebovala peníze, a tak si začala bez rozmyslu půjčovat. Dluhová past nemilosrdně sklapla.

Pečuje o flóru

„Dělám pro jednu firmu v Čechách, která se zabývá tím, že do interiérů firem instalují květinové stěny. A já se o ně starám. Musela jsem se to naučit. Vzala si mě pod palec inspektorka Helenka, která mě vřele přijala. Je to velká věc a já si toho nesmírně vážím,“ s pokorou říká blondýnka, která naposled hrála v divadle loni v říjnu.

Věří prý, že se časy zlepší, tím spíš, že dostala nabídku hrát v pokračování filmu Copak je to za vojáka… Samozřejmě na ni kývla, ostatně kývli i Jiří Langmajer (54)Karel Roden (58). V dnešní době si nemůže vybírat vůbec nikdo...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden