Můj kousek štěstí

Smráká se nad láskou s Méďou?

Ach, ta dálka!

Na bledě modrém nebi lásky našich dvou hrdliček se objevuje jeden mráček za druhým. Jak je zřejmé, ani život s italským multimilionářem není tak jednoduchý, jak by se mohlo na první pohled zdát.

Tak především: ukázalo se, že se žádné velké stěhování za Pavlem Nedvěděm (49) do italského Turína nekoná. Všechno to byly jen silné řeči. Je zkrátka vyloučeno, aby Dara Rolins (49) natrvalo opustila Českou republiku.

Má tu a samozřejmě i na rodném Slovensku práci, fanoušky, dcera Laura (14) tu chodí do školy. Čili budoucnost Dary a „Médi“ je jasně narýsovaná a jmenuje se: láska na dálku. Ta má však nejedno úskalí.

Zbožné přání

Je to tak, Dařino zbožné přání pověsit zpívání na hřebík a cele se věnovat lásce se ukázalo jako jeden velký nesmysl. Sama si nakonec přiznala, že nedokáže být bez publika. Přiletěla sice za blond fotbalistou do Turína, ale práce ji záhy odvolala do Bratislavy.

To nevypadá dobře. Navíc si už kdekdo, a skoro se dá říct celý svět, všiml, že Pavel jezdí za Darou velmi zřídka, to ona ho navštěvuje daleko častěji. Co to znamená?

Neměl by se Grande Paolo víc snažit? Nedává takto najevo, že se na tu svou zlatovlasou zpěvačku vlastně ani tolik netřese?

Fanynky jako tornádo

Nepřehlédnutelným problémem jsou fanynky – myslíme pochopitelně ty Nedvědovy. Pravda, Dara ujišťuje, že na fotbalistovy obdivovatelky nežárlí, protože i vzhledem ke své profesi chápe, že bez nich to nejde.

Jenže u viceprezidenta Juventusu Turín se pod pojmem fanoušci rozumí tornádo, které slavného sportovce obléhá, ať se hne, kam hne. Zpěvačka si libuje, že je v Itálii jaksi inkognito, nikdo ji nepoznává, ale jedním dechem dodává:  „Pavel nám tu anonymitu trochu kazí.“

Vyrazit si na procházku s touto sportovní legendou znamená prodírat se davy nadšených obdivovatelů – až už jste v Itálii, u nás nebo třeba v Africe. A to musí být pro zamilovaný pár únavné.

Bez Pavla

A tak spolu Dara a Pavel pokaždé stráví jen několik dní. Jsou plné romantiky, neopakovatelných zážitků a odvíjejí se v luxusním prostředí, ale rozhodně se nedá říci, že by spolu žili.

A co horšího, zřejmě si na tento chod věcí oba zvykají. Tak třeba Dara to nedávno pořádně roztočila v moravských Valticích – bez Pavla. Hlavně aby jí to nevrátil a neřádil někde bez ní, to by mohlo mít pro vztah zničující důsledky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden