Moje sladké tajemství

Smrt manžela ji srazila na kolena!

Krátce před smrtí Luďka Munzara (†85) se v médiích objevila informace, že se zdravotní stav nezapomenutelné herečky Jany Hlaváčové (80) dramaticky zhoršuje a není jisté, zda se z problémů ještě dostane.

Manželé se již před delší dobou stáhli z veřejného života a podzim života prožívali v soukromí se svou rodinou. Podle našeho zdroje Hlaváčová přestala vycházet z domu a většinu času tráví na lůžku. Ještě před osudnou ztrátou měla herečka výrazně zhubnout, vypadalo jí prý také hodně vlasů a nevypadalo to s ní vůbec dobře.

Navždy ji opustil ve spánku Náhlá smrt nemocného Munzara, který byl své ženě celoživotním přítelem a ochráncem, jí rozhodně nijak nepřidala a rodina se obává, co s ní teď bude. Munzar, který byl sám velmi nemocný a měl za sebou infarkt, prodělanou rakovinu, trápily ho potíže s klouby, vředy a jiné neduhy související s věkem, se snažil i přes to všechno pečovat o svou milovanou ženu.

Herec ji celý život ochraňoval a těžce nesl, když média lživě informovala o jejím zdraví. Munzar odešel ve spánku a nikdo z rodiny se nechtěl k celé události zprvu vyjádřit. Prohloubí se její stesk? Nakonec tak učinila sama jeho žena.

Přiznala, že po smrti manžela pořád jen spí, prožívá velmi depresivní období a cítí se unavená. Navíc také uvedla, že není dvakrát při smyslech a potřebuje smrt milovaného muže nejprve vstřebat. Před lety Munzar tvrdil, že jeho ženu trápí zejména těžké deprese a pocit vyhoření.

K těm se za ty roky přidala údajně také Parkinsonova choroba a další komplikace. Lze se proto jen dohadovat, jak moc nakonec ovlivní křehkou hereččinu psychiku ztráta nejbližšího člena rodiny. Vždyť by letos oslavili padesát let od svatby! Nemohla se s ním rozloučit Nezbývá než čekat, zda je Hlaváčová i přes své vážné potíže dostatečně silná na to, aby se přes manželův odchod dokázala přenést a ještě prožívat důstojný podzim svého života.

Do poslední chvíle také nebylo jasné, zda nemocná herečka dorazí na pohřeb v motolském krematoriu. Její zdravotní stav jí ale bohužel nedovolil vyprovodit manžela na jeho poslední cestě. Kvůli Parkinsonově chorobě se prý herečka špatně pohybuje a nebylo možné, aby se pohřbu nakonec účastnila.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden