Můj čas na kafíčko

Smutek a beznaděj Ilony Svobodové střídá láska?

Můj čas na kafíčko

Zvládla překonat mnohá složitá období. Nyní se zdá, že se na ni konečně usmálo skutečné štěstí...

Před časem Ilona Svobodová (63) prozradila, že by chtěla poznat ještě jednoho fajn chlapa. Možná se jí tohle přání vyplnilo mnohem dříve, než sama čekala.

Oblíbená herečka Ilona Svobodová (63), kterou můžete znát ze seriálu Ulice, má být znovu po nějaké době šťastná a zamilovaná. Doneslo se k nám do redakce, že poznala nového muže, po jehož boku se cítí jako princezna z pohádky.

Má to být vlivný a úspěšný podnikatel. Učiní herečku dlouhodobě šťastnou, nebo bude nakonec znovu zklamaná a se zlomeným srdcem?

Potkalo ji štěstí?

Svobodová se podle informací od našeho anonymního zdroje měla se svým novým partnerem seznámit v divadle. Nejprve si krátce po představení povídali, poté

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden