Můj kousek štěstí

Smutnou minulost jim vynahradilo láskyplné manželství

Můj kousek štěstí

Šarmantní herec říká, že pohádky jsou jeho osud, o tom bezpochyby svědčí také fakt, že už léta žije šťastně po boku půvabné Popelky

Po těžkých životních zkouškách dostali oba konečně šanci na štěstí, a to proměnili ve spokojené manželství, které trvá už více než sedmnáct let.

Oba si prošli podobnými ranami osudu, ta poslední jejich životní cesty spojila, a dala tak vzniknout vztahu plnému vzájemné opory, úcty a lásky. Manželé Eva Hrušková (84) a Jan Přeučil (69) se řídí důležitým životním heslem: „Přestaňte stárnout, začněte žít!“ A jejich příběh je důkazem, že v životě není nikdy pozdě začít zase naplno žít po boku nové lásky.

Kruté rány

Stačí, aby Jan Přeučil promluvil, a jeho charakteristický, podmanivý hlas okamžitě každý rozpozná. Divadelní a filmový herec má za sebou nespočet rolí, zahrál si třeba v pohádce Nesmrtelná teta, Šmankote, babičko čaruj! či filmu Jak básníci přicházejí o iluze. A výrazně se

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden