Moje šťastná hvězda

Smutný konec ve Slunečné?

Jedna z nejlepších českých hereček Iva Hüttnerová (72) je hvězdou seriálu Slunečná.

Na začátku tohoto projektu to prý vypadalo, že nabídku ani nepřijme, neboť se bála, že to zdravotně nezvládne. Po roce a půl úspěšného natáčení se jí to nakonec přece jenom vymstilo.

Její kolegové si pustili pusu na špacír a prozradili, že to s ní nevypadá dobře. Nastane její konec v primáckém seriálu?

Je nemocná?

Televizní diváci si už všimli, že několik dílů vynechala a v oblíbené Slunečné se delší dobu neukázala. A nejspíš ani dlouho neukáže. Hüttnerová se totiž prý bojí, že by se mohla nakazit koronavirem.

Rozhodně není sama a v jejím věku to snad ani nikoho nepřekvapí. Tvůrcům tím ale měla dost zavařit. Musí si tak totiž neustále vymýšlet, co se s její postavou děje. Dokonce jim měla narušit i původní scénář.

Už si ani neškrtne!

Je víc než jasné, že jí tohle asi jen tak neprojde. I když je to prý pochopitelné, ztížila tím práci všem okolo. Proslýchá se, že s ní mají co nevidět rozvázat spolupráci a nahradit ji jinou herečkou.

Kdo má ale novou posilou být, to zatím zůstává tajemstvím. Mezi kolegy se však říká, že by to měla být samotná Jiřina Bohdalová (89).

Ta bude teď ráda za každou pracovní nabídku, neboť jediné, co dělá, je reklama na supermarket. Co bude ale dělat Hüttnerová? Svou práci zbožňuje a jen těžko říct, zda se jí podaří sehnat nějakou náhradu.

Dost možná se také stane, že definitivně pověsí svou zářnou kariéru na hřebík. Koníčků má víc než dost a měla by tak víc času nejen na ně, ale také na manžela a vnoučata

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden