Moje sladké tajemství

Smyčka se stahuje, Agáta to má promyšlené!

Všichni muži nad 40 zatuchlinou cítit nejsou! Přišla o čich?

Agáta Hanychová (38) a Jaromír Soukup (54) se neustále někde předvádějí. Zájem veřejnosti jim dělá dobře. Mediální magnát chytil druhou mízu a z rebelky se stává chápající partnerka. Pojítko vztahu – dítě – už je na světě. Dostane influencerka majitele televize pod čepec?

Hynku, Viléme, Jarmilo! První máj, lásky čas... V tomto duchu oslavili tento den i Hanychová se Soukupem. Už předem oba avizovali, že se budou první květnový den líbat na Petříně. Zájem veřejnosti je prostě těší, oba dva jsou totiž velcí exhibicionisté. V tom si rozumí.

Je to láska, nebo kalkul? Možná obojí!

Agáta dokonce chtěla vysílat v přímém přenosu i svůj porod, tady ale narazila. Až takové pikantnosti totiž její partner neskousl. Hanychová alespoň chvíli po porodu celý národ informovala o tom, jaké to je být trojnásobnou mámou.

Bouře, která se kolem tohoto páru od začátku strhla, by mohla být pro mnoho jiných i bouří poslední, ne každý chce, aby se jeho soukromí propíralo veřejně. Zatím to ale vypadá, že Agáta s Jaromírem si v tomto shodně libují a být středem zájmu je baví.

Má ráda peníze

To, že si Hanychová potrpí na luxus, není žádné tajemství. Ne že by si nedokázala peníze sama vydělat, ale jak se říká, jistota je jistota. Ještě před více než rokem ji totiž starší muži nezajímali. „Muži nad 40 jsou cítit zatuchlinou,“ nechala se slyšet.

Podle všeho to ale není případ Jaromíra Soukupa, se kterým se líbá na veřejnosti. Že by se s tučnějším kontem snižovala citlivost jejího čichu? Agáta je rozená herečka a s muži to prostě umí. Pokud si něco umane, většinou toho i dosáhne.

Svého partnera chválí, kudy chodí, a to evidentně sebestřednému mediálnímu magnátovi dělá dobře. Společné dítě už mají a na svatbě podle všeho Agáta diplomaticky pomalu, ale jistě pracuje. Že by do roka a do dne byla paní Soukupovou?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden