Můj čas na kafíčko
Snaží se Daniela Brzobohatá vyrovnat jeho exmanželce?
Snaží se Daniela Brzobohatá vyrovnat  jeho exmanželce?

Moderátorka Daniela Brzobohatá (45) je v pořadí třetí manželkou hudebníka Ondřeje Brzobohatého (41).

Ona sama přitom, minimálně oficiálně, žádný takto vážný vztah ve svém životě neprožila. Dělá tak vše pro to, aby bylo manželství harmonické. Pochopitelně se pak i snaží, aby se Brzobohatému neokoukala a on byl stále omámen její přirozenou krásou.

Ondřej Brzobohatý (41).

Řekl, že ji nezná

Zajímavá ale byla její nedávná účast v pořadu Inkognito, kde byl i bývalý ředitel Miss České republiky Miloš Zapletal (82). „Danielu neznám, ale zjistil jsem si na ni jednu takovou zvláštnost. Ona má nejdelší jméno v České republice: Daniela Brzobohatá Písařovicová,“ snažil se být Zapletal vtipný.

Hlásila se do Miss

Reakce moderátorky na sebe nenechala dlouho čekat a byla pro mnohé překvapivá. Odhalila totiž, že se jednou potkali, a to v roce 1997, kdy se hlásila do jeho soutěže krásy. „Nevím, proč jsem neuspěla,“ uvedla. „Asi jste se mi nelíbila,“ naběhla mu na smeč. Možná si ale raději tuto neúspěšnou zkušenost měla nechat pro sebe.

Chce se vyrovnat Kuchařové?

Dostala se totiž zbytečně do řečí a povídá se o ní, že se snaží vyrovnat exmanželce Brzobohatého, modelce Taťáně Kuchařové (36). Sice se s největší pravděpodobností nemusí bát, že by se k ní snad měl chtít Brzobohatý někdy vrátit, ale není žádným tajemstvím, že měl vždy slabost pro modelkovské typy žen.

Je úplně jiná než ona

Na druhou stranu Daniela Brzobohatá oplývá přirozeným intelektem, nebere se vážně, umí si ze sebe udělat legraci a takovou ženu po svém boku hudebník možná nikdy neměl. Není tak divu, že snad poprvé nahlas mluví o tom, že by se chtěl stát otcem.

Dítě na cestě?

„Já bych si Danielu asi nikdy nevzal, kdybych nebyl přesvědčený o tom, že je to nejgeniálnější matka mých dětí,“ řekl v rozhovoru. Otázka ale je, jestli jsou nyní oba v takovém rozpoložení, aby se práci na miminku věnovali.

Soudní spor s Kuchařovou je totiž nejenom pro Brzobohatého, ale i pro jeho paní mimořádně citlivou záležitostí. Tím spíš, když je jeho konec v nedohlednu a vyplouvají na povrch velmi pikantní informace. Snad ale tohle období jednou skončí a v té době už bude moderátorka pod šaty skrývat těhotenské bříško.

Související články
Herečka ze seriálu Zalez do spacáku Kristýna Leichtová (38) má dceru Dorotku (6), která měla nastoupit do první třídy. Jenže Leichtová se rozhodla pro alternativní cestu, bude svou dceru učit doma. „Dorotka se stala školákem, ale domškolákem. Bude se učit sama a já jsem takový její průvodce,“ prozradila herečka. Šušká se však, že se kvůli tomu doma […]
Moje šťastná hvězda / 29.9.2024
Potomek slavné herecké dynastie Václav Vydra (68) se nikdy netajil tím, že miluje nejen svoji profesi, ale také koně a cenné zbraně. Hned po revoluci tak začal v tomto oboru také podnikat a zdálo se, že si nemohl pro rozjezd podobného byznysu vybrat lepší dobu. Žil dva životy Lidé tehdy toužili po zbraních, které byly za socialismu nedostupné, […]
Herečka ze seriálu Co ste hasiči by se mohla objevit v magazínu pro pány! „Jestli mě někdo osloví, můžeme to zkusit,“ prohlásila nedávno. A říká se, že Lucie Benešová (50) nabídku opravdu dostala! Napodobila by tak například hvězdu ZOO Janu Švandovou (77), která v šedesáti pózovala nahá pro Playboy. Benešová by si tak zopakovala lechtivé focení z roku 1993, […]
Milovala ho už před lety, proč by se nyní nemohla láska rozhořet znovu?!! Podle mnohých je jasné, že herec Jiří Štrébl (65) by chtěl svoji bývalou lásku zpátky. Vanda Hybnerová (55) je asi v tomto ohledu váhavá. Kolem svého kolegy ze seriálu Ulice prý opatrně našlapuje, sem tam utrousí slovíčko, které mu dá naději, aby […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz