Moje šťastná hvězda

Snaží se Kuchařová hrát ostatním na city?

Záhada, proč hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý (40) dlouhé měsíce po rozvodu s Taťánou Kuchařovou (35) mlčel a bez mrknutí oka snášel kritiku ze všech stran, je konečně zodpovězena.


Sám se nedávno nechal poprvé veřejně slyšet, že tak činil jen z toho důvodu, že byl iniciátorem rozvodu. „Proto jsem na pranýři a mlčím,“ sdělil otevřeně s tím, že po boku modelky už zkrátka přestal být šťastný.


„Že jsem to vzdal, mi není vůbec ke cti,“ obhajoval se ještě. To je sice všechno moc hezké, přesto se ale stále najde drtivá většina těch, kteří mu jeho slova ani trochu nevěří.


S Danielou Písařovicovou to má Ondřejovi prý skřípat.

Kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp

A Taťána? Ty největší emoce už pominuly a zdá se, že si konečně začíná naplno užívat života. Už jen při letmém pohledu na blond krásku je znát, že jí rozvod nebývale prospěl. Nedávno se objevila společenské akci Ples jako Brno a nutno podotknout, že byla hvězdou celého večera.

Marné snaze svého exmanžela ze všeho vybruslit jako správný gentleman se tak musí jen tiše smát. Navíc se zdá, že boží mlýny skutečně melou. S Danielou Písařovicovou (44) to má Ondřejovi prý skřípat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden