Moje šťastná hvězda

Snaží se expartner Lucii Borhyovou odloudit od Smečky?

Moje šťastná hvězda

Zdálo se, že je po boku Michala Smečky šťastná. Jenže nyní kolem ní opět začíná kroužit její dávná láska. Pro koho se rozhodne?

Po pracovní stránce se LUCII BORHYOVÉ (44) stále daří, avšak zdá se, že v osobním životě to nemá vůbec jednoduché. Vypadá to totiž, že o ni bojují dva muži!

Moderátorka Lucie Borhyová (44), kterou pravidelně můžeme vídat coby moderátorku Televizních novin, je bezpochyby krásná a sympatická žena.

Není tedy divu, že si může vybírat a pánové se mohou přetrhnout, aby se jí mohli dvořit. Teď se ale zdá, že se o blondýnku přetahují dva muži. A oba jsou  pro ni velmi důležití. Pro kterého se tedy nakonec rozhodne?

Stále v kontaktu

Zatímco jiné ženy by daly cokoli za to, aby o ně bojovali dva nápadníci, pro Borhyovou to pravděpodobně není vůbec jednoduchá situace. Blondýnka už totiž dlouho

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden