Moje šťastná hvězda

Zkouška pro Evu Decastelo. Snaží se ji její manžel ponížit?

EVA DECASTELO (44) si lásku s TOMÁŠEM TŘEŠTÍKEM (44) užívá. Partnerskou idylku jim ale překazil hereččin manžel RENÉ (49).


Tak tohle si Eva Decastelo (44), kterou jsme mohli naposledy vídat v seriálu Slunečná, nezasloužila. Není to tak dávno, co vyrazila na exotickou dovolenou do Ománu se svým novým partnerem Tomášem Třeštíkem (44).


Slavný pár se pravidelně chlubil na svých sociálních sítích fotografiemi a videi z dovolenkového ráje. Ovšem právě to se stalo kamenem úrazu, neboť kvůli jednomu takovému snímku se ozval hereččin stále ještě manžel René Decastelo (49) a Evu přede všemi nechutně ponížil.


Nemohla si vynachválit, jak spolu s Reném dobře vycházejí. Od té doby se ale mnohé změnilo.

Trapné ponížení

Třeštík totiž zveřejnil i fotku, na které ležela herečka na pláži nahoře bez. Avšak nutno podotknout, že bylo zakryto vše, co by nemělo být vidět, a snímek nebyl nijak vulgární, naopak to na něm Evě velice slušelo a bylo znát, že je skutečně šťastná.

Nicméně René nejspíš nevydýchal, že na něj Decastelo už dávno zapomněla a užívá si s jiným, a tak se rozhodl ji ztrapnit. „Tak děkujeme! Děti v pubertě a jejich spolužáci ocení polonahou fotku matky,“ napsal s tím, že brunetku stejně všichni chválí jen z milosti.

Decastelo se nenechala komentářem manžela naštěstí nijak rozhodit.

Všichni se jí zastali

Těžko říct, co tím scenárista úspěšných seriálů sledoval. Třeštík sice onu fotku smazal, ale na Reného se snesla lavina kritiky. Lidé mu vyčítali, že svou manželku zbytečně ponížil, a utahovali si z něj, že pouze žárlí a neunese její štěstí.

Navíc to byl právě on, kdo si hned po rozchodu s Evou začal s ragbistkou Evou Korniovou Jung (41). Kromě toho se v kuloárech šušká, že herečku v minulosti podváděl.

Zachovala chladnou hlavu

Zato Eva se zachovala úplně ukázkově a řekla, že chování svého manžela nebude vůbec komentovat, a naopak ho pochválila, že je skvělý otec.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden