Můj čas na kafíčko

Snaží se jí Petruchová zničit kariéru?

Jakmile mladičká moderátorka Veronika Petruchová (29) nastoupila na Novu, údajně měla jediný cíl. Chtěla postupně vyštípat Lucii Borhyovou (46) a stát se hvězdou televizního zpravodajství.


Dobře totiž ví, že právě ona je ústřední tváří Novy, a mnoho let se tak nějak vše točí právě kolem ní. Petruchová je prý velmi ambiciózní a kariéra pro ni je na prvním místě.


Veronika Petruchová (29).

Kariéra na prvním místě

Nevadí jí ani obětovat osobní život a nemít v něm milujícího partnera. Navíc se povídá, že má dokonce svou starší kolegyni pomlouvat a házet jí pod nohy jeden klacek za druhým. Co je na tom pravdy? Petruchová je krásná a dlouhodobě jí dělá dobře, že je s Borhyovou srovnávána.

Jsou si strašně podobné. Prvně jsem si myslela že se Lucka odbarvila,“ objevilo se v internetových diskusích. Na sociálních sítích pak jedna z divaček přiznala, že má raději Petruchovou, protože je pro ni Borhyová už po všech těch letech okoukaná.

Že by provokace?

Zlí jazykové pak tvrdí, že Borhyovou dlouhodově kopíruje. Zejména pak vedením svých profilů na sociálních sítích. Čím dál častěji se ukazuje s hlubokými výstřihy a nebojí se ani dalších provokací. Třeba má svůj vlastní podcast (internetový pořad) a ten pojmenovala „Smečka“ – pořad má být o zvířatech a lidech.

Pokud jde o lidi kolem Borhyové, není tajemstvím, že jejím dlouhodobým partnerem je právník Michal Smečka (36). Sama Petruchová ale říká, že jakékoli srovnání
s Borhyovou je pro ni pocta. „Musím říct, že je mi ctí, Lucka je tady taková naše bohyně, ale myslím, že jsme každá úplně jiná,“ prozradila mladičká moderátorka.

Hraje nepoctivou hru?

Na první pohled se tak zdá, že k sobě mají respekt a žádná zákulisní válka neprobíhá. Těžko tak říct, jak moc pravdy je na spekulacících, že má Petruchová na Borhyovou donášet.

Podobné pomluvy může šířit konkurence, aby na Nově způsobila poprask. Kdyby se třeba Borhyová rozhodla s moderováním skončit, byla by to pro Novu velká ztráta. Jen těžko by se hledala tak kvalitní a zavedená moderátorka, která by ji nahradila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden