Moje sladké tajemství

Snaží se marně najít nového chlapa?

Pokud si najde někoho z branže, bude to zase propadák.

Sabina Laurinová (46) je na svoji krásu až příliš dlouhou dobu sama. V lásce se jí vůbec nedařilo a vždy odcházela ze vztahu jako spráskaný pes. Chlapi ale po ní stále touží. Tak kde je problém a na koho má políčeno?

Herečka a hvězda seriálu Modrý kód Sabina (46) působí jako něžná žena, která by se schoulila kdejakému muži do náručí. V posledních letech se pokoušela znovu zamilovat a usadit, jenže od rozchodu se zpěvákem Josefem Vojtkem (53) si prošla několika vztahy, které vždy skončily zvláštním způsobem.

Nejhorší na celé situaci je ale ovšem to, že i kdyby se herečka asi snažila sebevíc, nebude jí to k ničemu dobré. Zdá se totiž, že je na dnešní dobu až příliš slušná a usedlá, a to muže dříve či později přestane bavit a z nemastného neslaného vztahu s křehkou blondýnkou rychle vycouvají.

Potřebuje chlapa pro život, který by zastal i roli náhradního otce.

Sabině pak zůstanou oči pro pláč, přitom by pravděpodobně stačilo, kdyby si nekladla tak vysoké cíle a začala lovit někde jinde. I když je krásná, se svou náturou nemá na to, aby zkrotila známé bouřlivce či jiné krasavce.

Románky na jednu noc neuznává Jak totiž sama kdysi přiznala, není typem ženy, který by se nechal sbalit na baru na jednu skleničku alkoholu. Stále si udržuje důstojnost a touží po vztahu jako z pohádky.

A i přesto, že si uvědomuj e, že její naivita a komplikovaná osobnost jí ve vztazích spíše škodí, nehodlá s tím nic dělat a ženy, které praktikují sex na jednu noc, zdá se dokonce odsuzuje. „Přišla jsem na to, že to bude tím, že jsem hodně založená na lásku a k tomu, abych si s někým něco začala, potřebuji city,“ posteskla si Laurinová.

Je šťastná, že se jí daří alespoň v práci a dokáže se skvěle uživit sama.

Kolegové od ní dávají ruce pryč Navíc se dlouhou dobu spekulovalo, že tajně pokukuje po nějakém ze svých kolegů ze seriálů. Jak už je ale známým faktem, většina herců nejsou těmi typy mužů, kteří by se odhodlali okamžitě vstoupit do vážného vztahu.

Raději si nejdříve trochu potají užijí, a když z toho nakonec něco vznikne, teprve to vypluje na povrch. Pokud by se tedy Laurinová přece jen někomu líbila a chtěl by s ní něco mít, drží se beztak od ní raději dál, protože už je veřejně známým faktem, že spíš hledá partnera pro život a náhradního tatínka pro dcery Valentýnu (16) a Mayu (10) než žhavý úlet, který nikam nepovede.

Za usměvavou tváří se nachází smutek z osamění a ztráta naděje na štěstí.

Najde si zase lamače srdcí? Bohužel k její smůle Sabinu přitahují stejně jako mnoho dalších žen typičtí lamači srdcí a hezounci, což ale nejde dohromady s tím, co od nich očekává. Pepa Vojtek byl klasický „rocker“, který ji těsně po porodu Valentýnky opustil kvůli mladší milence.

Když si zkusila románek s mladším mužem, samozřejmě to opět nevyšlo. Když už myslela, že předstoupí před oltář se zubařem a zároveň otcem Mayi Karlem Kameníkem (51), z jejich vztahu se vypařil jako pára nad hrncem a s plánováním veselky byl konec.

Zubař Karel zmizel z jejího života rychle jako pára nad hrncem.

Kameník sice nebyl z branže, nicméně mnoho žen na něm mohlo oči nechat. Zdá se tedy, že i přes její mírnou povahu si k sobě vždy vybírá nesprávné typy. Obdivovatele vždy odpálkuje Jelikož Laurinová není příliš společenský typ, nemá mnoho příležitostí, kde by se seznámila.

Má doma dvě dcery, okolo kterých se točí její svět. O mužskou společnost v rámci jejích požadavků má sice asi nouzi, ale když už o ni například projeví zájem nějaký fanoušek, drsně ho odpálkuje. „Občas to někdo zkouší, testuje, zda bych mu třeba zvládla poskytnout první pomoc,“ vysvětluje Laurinová, která však prý pohotově odpoví, že je v seriálu vrchní sestra, a tudíž spíše „papíruje“.

Je tedy jasné, že pokud by se herečka opět vrhla do vztahu, musel by to být alespoň nějaký chlap na úrovni. Jak ho ale najde, je otázkou..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden