Moje sladké tajemství

Snaží se naznačit, že je v tom?

Herečka Michaela Tomešová (29), kterou můžeme vídat v seriálu Sestřičky Modrý kód, prozradila, kdy si s manželem plánují pořídit třetího potomka.

S hercem Romanem Tomešem (32), kterého pro změnu diváci znají ze Slunečné, jsou totiž rodiči dvou malých synů Kristiána (3) a Jonáše (2). A protože kluci přišli na svět poměrně brzy po sobě, je jasné, že se mladí manželé doma rozhodně nenudí a péče o děti je velmi vytěžuje. I tak ale o třetím děťátku mluví.

Je na další dítě připraven i její manžel?

Že by toužili ještě po holčičce? Tomešová další děti do budoucna nevylučuje, ale je nekompromisní v tom, že v dohledné době to rozhodně nebude. „Teď to určitě neplánujeme.

Role v Sestřičkách přináší další příjem do rozpočtu.

Ale jsem ještě mladá a třeba za pět let můžu změnit názor,“ říká s tím, že chce počkat, až kluci povyrostou a případně se budou moct o sourozence postarat, aby rodiče měli chvilku pro sebe.

I když, kdo ví? Ani jeden ze synů prý totiž nebyl vyloženě plánovaný a Míša přiznává, že někdy, když malí rošťáci usnou a ona si v klidu dopřeje skleničku dobrého vína, je v pokušení na třetím dítěti zapracovat okamžitě. Možná se tak u Tomešů rozezní miminkovský pláč daleko dřív než teď usměvavá brunetka tvrdí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden